Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Κοινωνικό αγαθό τώρα τα καρφώματα των μπαταχτσήδων!

Αύριο Τετάρτη 18/4/2018 η Κίνηση Υπεράσπισης Κοινωνικών Αγαθών καλεί πολίτες, φορείς, φοιτητές κτλ στη Βότση 52 για διαμαρτυρία –αποτροπή ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που αρχίζουν και στην Πάτρα. 

Προσυγκέντρωση θα γίνει στις  1:00 μμ στη πλατεία Γεωργίου στο πάνω μέρος.


Σε ανακοίνωση της Κίνησης Υπεράσπισης Κοινωνικών Αγαθών, δεν αναφέρεται εάν το... φέσωμα του Δημοσίου υπάγεται στα... κοινωνικά αγαθά που πρέπει να υπερασπιστούμε, καθότι αυτοί που οφελούνται είναι εκείνοι που φέσωσαν Δημόσιο και Τράπεζες ενώ τα κορποϊδα είμαστε εμείς που πληρώνουμε κάθε τόσο για να ανακεφαλαιοποιηθούν οι τράπεζες, ώστε πάλι να έχουν την δυνατότητα να δώσουν δάνεια με... φέσι σε αυτούς που εύγλωττα ο κόσμος αποκαλεί μπαταχτσήδες.

Κι επειδή ο λόγος για τους προαναφερόμενους κυρίους του μπηξίματος ΔΕΙΤΕ

Τα ονόματα
των μπαταχτσήδων του Δημοσίου είναι διαθέσιμα 
 ΕΔΩ για τα φυσικά πρόσωπα και  
ΕΔΩ για τα νομικά πρόσωπα

Απλά και μόνον για να ξέρουμε όταν διαμαρτυρόμαστε για τους ηλεκτρονικους πλειστηριασμούς ποιοι είναι αυτοί που οφελούνται.

Κατά τ' άλλα   η Κίνηση Υπεράσπισης Κοινωνικών Αγαθών στην νανακοίνωσή της αναφέρει τα παρακάτω, αλλά λέξη δεν λέει για την πρώτη κατοικία, αφού πια έγινε κατανοητό ότι οι πλειστηριασμοί, ιδίως αυτοί, αφορούν επιχειρηματίες που χρωστούν και σκοπίμως δεν πληρώνουν!

«Είναι σημαντικό να αντισταθούμε σήμερα η δική σου αύριο η δική μου περιουσία !! Έρχονται και οι πλειστηριασμοί από ΑΑΔΕ (ανεξάρτητη αρχή δημοσίων εσόδων που μόνο δημόσια δεν είναι) ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ !!! Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί είναι παράνομοι και αντισυνταγματικοί !!» αναφέρει η πρόσκληση.

«Κανένας νόμος που ψηφίστηκε στη μνημονιακή Βουλή δεν είναι πάνω από το σύνταγμα και τα δικαιώματα του πολίτη. Βγαίνουμε στους δρόμους για να μείνουμε σπίτια μας !! Οργανώσου τους έχεις πληρωμένους ούτως ή άλλως !!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς