Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Γενικώς ήμασταν ωραία ατ(ι)μόσφαιρα την 25 Μαρτίου!

Βρέθηκε στην πορεία της βολής του φουστανελοφόρου, μπαμ και κάτω  ο φωτογράφος, που αισθάνθηκε ως κότσυφας γλυκοκέλαϊδος σε κλαρί του Αιγίου, λίγο πριν τον αποσύρουν από την ζώνη των πρόσω!


Να λοιπόν μετά τον Κούλη και η Φώφη, που ζητούσε επανάσταση για την απελευθέρωση της Ελλάδας από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα (σ.σ.: τον πέρασε για τον Κιουταχή Πασά)!



Ξύπνα λεβέντη μου Τσολιά....
Παράξενα πράγματα συνέβησαν στο εορταστικό διήμερο. Μα περισσότερο παράξενα ήσαν τα όσα ακούστηκαν από την πλευρά της αντιπολίτευσης κατά την ώρα που εκφωνούσαν τους καθιερωμένους δεκάρικους, για να ακούμε εμείς οι ταπεινοί!

Για παράδειγμα άκουγε κανείς τον Κούλη να μιλά για ομοψυχία και εάν δεν είχες προ ημερών ακούσει το ίδιο πρόσωπο να μιλά για τις θέσεις της κυβέρνησης στα εθνικά θέματα, που υποτίθεται δεν τους ενημέρωνε για τα όσα απεργάζονταν στο ζήτημα των Σκοπίων, θα νόμιζες ότι χθες άκουγες άγγελο να μιλά!

Και θα μπορούσες να ξεχνούσες αυτά που τους καταλόγισε ο Νίκος Κοτζιάς, μετά την ενημέρωση που τους έκανε κατ' ιδίαν για τα εθνικά θέματα, που ούτε λίγο μήτε πολύ τους είπε: Εσείς βρε αθεόφοβοι χαλάγατε τον κόσμο πως δεν σας ενημέρωνα κι ας μην ήταν έτσι. Κι όταν ωρίμασε η στιγμή να σας ενημερώσω, με το που βγήκατε από το γραφείο μου τα βγάλατε όλα στο ικάντι και δεν πρόλαβα να βγω από το δωμάτι, και τα ανακοίνωναν κιόλας τα ΜΜΕ! Ελάτε άλλη φορά για ενημέρωση  και φέρτε και τα μούτρα σας κοντά κι άμα σας ενημερώσω να μου τρυπήσετε την μύτη!

Και να τα αδέλφια μας οι στρατιωτικοί που πρέπει η κυβέρνηση να κυρήξει πόλεμο στους Τουρκαλάδες. Και να που δεν ενδιαφέρεται και να και μια ομάδα νεαρών με το πανώ τους στην Πάτρα να συγκοντάρει την υπόθεση, αλλά λέει δεν είχανν πολύ κόσμο γιατί είχε συμμαχήσει ο Θεός με τον Τσίπρα και χάλασε τον καιρό με αποτέλεσμα να μην συμμετάσχει ο κόσμος και να η Φώφη, θυμόστε, η συντρόφισσα εκείνου του νεότευκτου Πρωθυπουργού που ευχαριστούσε τους Αμερικάνους, γιατί απέτρεψαν θερμό επεισόδιο, που ξεκίνησε από τον φίλο του τον κοινοτάρχη... Και να λοιπόν η Φώφη, επανάσταση για την απελευθέρωση της Ελλάδας από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα (σ.σ.: τον πέρασε για τον Κιουταχή Πασά). Και γενικά είμαστε μία ωραία ατ(ι)μόσφαιρα!

Εκείνο όμως που αποτέλεσε χάρμα οφθαλμών, ήταν αυτό που συνέβη στο Αίγιο. Την πλήρωσε τη νύφη ο ατυχής φωτογράφος. Τώρα τί δουλειά είχε ο χριστιανός ανάμεσα σε εκφωνητές δεκάρικων και τουφεκσήδες-μαϊμού, τι να σας πω. Βρέθηκε στην πορεία της βολής του φουστανελοφόρου, μπαμ και κάτω  ο φωτογράφος, που αισθάνθηκε ως κότσυφας γλυκοκέλαϊδος στο κλαρί.

Τώρα τον πέτυχε, δεν τον πέτυχε, τι να σας πω; Έχω όμως την εντύπωση ότι κάτι ψιλούλια τ΄ άρπαξε κατά πρόσωπο. Ευτυχώς που στα μετώπισθεν του πολεμικού μετώπου ήσαν οι... σουλιωτοπούλες που τον περιέθαλψαν.

Στο επίκεντρο των πολεμικών γεγονότων, εκεί που λάλησε το καρυοφίλι, εν έτη 2018!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς