Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Τόσκας: Με επιστολή για 3 σφαίρες απείλησαν το Κοτζιά



Στην αποκάλυψη ότι ο Υπουργός Εξωτερικών έλαβε χθες απειλητική επιστολή για τον ίδιο και την οικογένειά του προχώρησε σήμερα στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του ANT1 ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας. 


Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην επιστολή που έλαβε ο Ν. Κοτζιάς άγνωστοι απειλούσαν λέγοντάς του: «Έχουμε τρεις σφαίρες για σένα»!

Όπως ανέφερε ο υπουργός η επιστολή ήταν ανώνυμη και έφτασε στα χέρια του υπουργού Εξωτερικών χθες.

ΔΕΙΤΕ το βίντεο 

Αργότερα, νέες πληροφορίες για την απειλητική επιστολή που εστάλη στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά έδωσε στη δημοσιότητα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ενώ αποκάλυψε ότι υπάρχουν κι άλλες επιστολές που έχουν σταλεί σε άλλα υπουργεία.

«Γίνονται ενέργειες προκειμένου να αποκαλυφθεί αυτός ο οποίος έστειλε την επιστολή και γιατί αυτή είναι η ώρα που πρέπει να καταδικαστούν ακραίες ενέργειες, ενέργειες ανθρώπων της ακροδεξιάς και ενέργειες ανθρώπων που προσπαθούν να προβοκάρουν και οι οποίες ενέργειες είναι αντίθετες και με το γενικότερο κλίμα που θέλουμε όλοι να επικρατήσει, αλλά πιστεύω και με την αντίληψη που έχουν οι άνθρωποι οι οποίοι θα κατέβουν» ανέφερε ο Ν. Τόσκας.

Ο  υπουργός απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν είναι η πρώτη φορά που λαμβάνει ένας υπουργός ή βουλευτής απειλητικά μηνύματα, είπε: «Υπάρχουν επιστολές που γράφουν ότι κοινοποιούνται και σε άλλα υπουργεία και θα δούμε τι γίνεται».



«Συγκεκριμένα συστήματα, έντυπα και κανάλια, οι ηθικοί αυτουργοί»

Με ένα tweet που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς καταδεικνύει συγκεκριμένα συστήματα, έντυπα και κανάλια, ως τους ηθικούς αυτουργούς των απειλών που δέχτηκε, με ανώνυμη επιστολή, για τη ζωή του. Επιστολή, η οποία ανέφερε «έχουμε τρεις σφαίρες για σένα», που αποκάλυψε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1.

Ο κ. Κοτζιάς καλεί μάλιστα τη ΝΔ και την Ιερά Σύνοδο να καταδικάσουν τις απειλές εναντίον του "χωρίς μεν και αλλά". Αναφέρει, επίσης, ότι δέχεται επί χρόνια από συγκεκριμένα συστήματα, έντυπα και κανάλια, συκοφαντίες και στοχοποίηση, υπογραμμίζοντας ότι «τους ενοχλεί ότι δεν με κρατά κανείς», για να συμπληρώσει: «Είναι οι ηθικοί αυτουργοί των απειλών για τη σωματική ακεραιότητα και ζωή μου. Περιμένω ΝΔ και Ιερά Σύνοδος να τις καταδικάσουν χωρίς μεν και αλλά».
Κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών υπογραμμίζουν ότι οι συνεχείς συκοφαντίες σε βάρος του υπουργού Εξωτερικών διαμορφώνουν την ατμόσφαιρα αυτή. Παράλληλα, καταδικάζουν κατηγορηματικά τις απειλές αυτές, για προσθέσουν ότι (οι απειλές) δεν θα σταθούν εμπόδιο στην αποφασιστικότητα του κ. Κοτζιά για επίτευξη αμοιβαίας αποδεκτής λύσης που θα εξυπηρετεί το εθνικό συμφέρον.

Ακολουθεί το πλήρες tweet του Ν. Κοτζιά:

«Επί χρόνια, συγκεκριμένα συστήματα, έντυπα και κανάλια με συκοφαντούν ώστε να με στοχοποιήσουν. Τους ενοχλεί ότι δεν με κρατά κανείς. Είναι οι ηθικοί αυτουργοί των απειλών για τη σωματική ακεραιότητα και ζωή μου. Περιμένω ΝΔ και Ιερά Σύνοδος να τις καταδικάσουν χωρίς μεν και αλλά».

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς