Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Ιστορικοί φορείς εξαιρέθηκαν από την ΟΕ Μεσογειακών

«Η απουσία  εκπροσώπων του Επαγγελματικού κόσμου από την Οργανωτική Επιτροπή των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων, (...) προκαλεί εύλογο προβληματισμό και απορία, καθώς δεν πρόκειται για μία απλή παράλειψη, αλλά για την σημειολογική απόρριψη ενός ιστορικού κλάδου, που θα κληθεί να συνεισφέρει στην όλη προσπάθεια και έχει αποδείξει ότι είναι πάντα παρών και στην πρώτη γραμμή».


Με τα παραπάνω να τονίζονται από παραγωγικούς φορείς της Πάτρας, απεστάλη επιστολή προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη με κοινοποίηση στον πρόεδρο της Ο.Ε. των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2019, τον Πατρινό Θεόδωρο Μενεγή, εκ μέρους των ΟΕΒΕΣΝΑ (πρόεδρος ο Παναγιώτης Σκέντζος), ΟΕΣΠ&ΝΔΕ (πρόεδρος ο Γεώργιος Βαγενάς) και ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος της Πάτρας (πρόεδρος ο Γιώργος Ρώρος).

Στην επιστολή εκφράζουν την απορία και καθόλου ευχάριστη έκπληξη για το γεγονός της απουσίας εκπροσώπησης των παραγωγικών φορέων της Πάτρας που εκπροσωπούν, από την Οργανωτική επιτροπή των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων που θα φιλοξενηθούν το 2019 στην Πάτρα.

Το γεγονός αυτό όπως υπογραμμίζουν στην επιστολή τους, προκαλεί προβληματισμό. «Ιστορικά διαδραματίζουμε καίριο ρόλο στην επιτυχή έκβαση τέτοιου είδους εγχειρημάτων από τον 19ο αιώνα μέχρι σήμερα, σε αγαστή συνεργασία με τους φορείς της πόλης», τονίζεται στην ανακοίνωση προσθέτοντας ότι «ως εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων της πόλης, σας μεταφέρουμε την δυσαρέσκεια μας για το γεγονός και σας καλούμε να επανεξετάσετε τη σύνθεση της επιτροπής, συμπεριλαμβάνοντας εκπροσώπους μας προκειμένου αυτό το νευραλγικό κομμάτι της οικονομίας της πόλης να μπορέσει να συνεισφέρει τα μέγιστα στην όλη προσπάθεια που πρέπει να είναι προσπάθεια όλης της πόλης χωρίς ακατανόητους αποκλεισμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς