Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Λάκηξε νύχτα από τη λύση για το Μακεδονικό ο Κούλης

Η λύση για το «Μακεδονικό» θα πρέπει να αναζητηθεί σε κάποια άλλη συγκυρία, με κατάλληλη προετοιμασία, αφού η άλλη πλευρά έχει έμπρακτα αποδείξει ότι ζητά πραγματική και όχι πλασματική λύση, ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, υποχωρώντας μπροστά στις ακροδεξιές πιέσεις που ασκεί μερίδα του κόμματός του. Έτσι λάκηξε νύχτα από τη λύση για το Μακεδονικό.


«Για εμάς το ζήτημα κλείνει εδώ. Δεν θα συμμετάσχουμε με κανένα τρόπο στα επικίνδυνα παιχνίδια που πάει να στήσει η κυβέρνηση, ούτε να εμπλακούμε σε μεθοδεύσεις. Είναι υπόθεση που πρέπει να χειριστούν αυτοί που την άνοιξαν. Εμείς συνένοχοι σε μια ιστορία που κινδυνεύει να τραυματίσει την ψυχή του Έθνους δεν θα γίνουμε» σημείωσε.

Το Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ

«Ο δήθεν φιλελεύθερος κ. Μητσοτάκης απέδειξε, για άλλη μα φορά, ότι έχει παραδώσει τα κλειδιά της ΝΔ στην ακροδεξιά συνιστώσα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης» σχολιάζει δηκτικά το Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ, για τη σημερινή στάση του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

«Ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε, σήμερα, να σπάσει τη σιωπή του σχετικά με τη στάση του σχετικά με το ζήτημα της ΠΓΔΜ. Με τη σημερινή του ομιλία στην Π.Ε. της ΝΔ, ο δήθεν φιλελεύθερος κ. Μητσοτάκης απέδειξε, για άλλη μα φορά, ότι έχει παραδώσει τα κλειδιά της ΝΔ στην ακροδεξιά συνιστώσα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Προκειμένου, μάλιστα, να μη δυσαρεστήσει τα πρώην στελέχη του ΛΑΟΣ που ηγεμονεύουν, πλέον, στη ΝΔ, έρχεται σε αντίθεση, όχι μόνο με  τις δηλώσεις της κ. Μπακογιάννη και του κ. Σαμαρά, το 2009, αλλά και με τη γραμμή που χαράχθηκε στο Βουκουρέστι επί Κώστα Καραμανλή, την οποία  ο ίδιος, μόλις πριν λίγες μέρες, στη συνέντευξή του στο capital.gr είχε χαρακτηρίσει ως   «εθνική γραμμή της χώρας».

Μπροστά στο μικροπολιτικό συμφέρον, ο κ. Μητσοτάκης δεν διστάζει να θυσιάσει τις προσπάθειες επίλυσης ενός εθνικού ζητήματος για να μη διχάσει τα διάφορα φέουδα εντός της ΝΔ" καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς