Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Τσακαλώτος: Από μείωση ανεργίας, φοροδιαφυγής τα έσοδα



Ακόμη και μια… φυματική μπορεί

ΔΗΚΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Δ. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΤΗΣ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΔΑΡΟΥΣΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΗ  ΜΕ ΒΑΡΙΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ LIDL ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΗΝΙΣΚΟΥ!


Στην διάψευση των ισχυρισμών της Ν.Δ. ότι το υπερπλεόνασμα προέρχεται από την υπερφορολόγηση των πολιτών και την μη πληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου προχώρησε ο υπουργός Οικονομικών Ευ. Τσακαλώτος αποδίδοντας τα αυξημένα έσοδα στην μείωση της ανεργίας και την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής. Παράλληλα, κατά την τοποθέτησή του για το προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2018, ο Ευ. Τσακαλώτος υπογράμμισε ότι τα ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου έχουν αυτήν την στιγμή την καλύτερη απόδοση των τελευταίων 7-8 χρόνων επισημαίνοντας στους βουλευτές της Ν.Δ. ότι «οι αγορές συνεχώς σας διαψεύδουν».

Ο Ευ. Τσακαλώτος παρατήρησε ότι η βελτίωση του οικονομικού κλίματος κι η απομάκρυνση του ενδεχομένου των πρόωρων εκλογών έχει οδηγήσει την Ν.Δ. να μην έχει «κανένα αφήγημα». Ο Ευ. Τσακαλώτος σχολίασε ότι ως υπουργός Οικονομικών δυσαρεστείται, αλλά ως Αριστερός ευχαριστιέται από την καταστροφολογία της Ν.Δ. Μάλιστα, ο Ευ. Τσακαλώτος επισήμανε δηκτικά ότι η Ν.Δ. έχει βάλει τόσο χαμηλά τον πήχη που μπορεί να τον περάσει ακόμα και μια … φυματική σαρανταποδαρούσα με πρόβλημα μηνίσκου στα 25 από τα 40 της πόδια που κουβαλά βαριές σακούλες από τα Lidl!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς