Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Ο Πολάκης τα ξέρει αυτά; Ο κρητίκαρος, που λέει και ο Adon...




Άντε βρε παιδιά και παρολίγο να μας διαφυγεί. Ευτυχώς που το θυμήθηκε εκείνος ο εργατοπατέρας,  πρόεδρος του «Ιπποκράτη» στο νοσοκομείο Άγ. Ανδρέας της Πάτρας.


Λένε οι γνωρίζοντες πως του τελείωσαν οι ασχολίες με την κεντροαριστερά (χωρίς Αριστερά) της Φώφης και επιτέλους του έμεινε χρόνος να δει και κείνο το ζήτημα με την Επιτροπή για την Υγιεινή και την Ασφάλεια.

Οπότε τζουπ και σκάρωσε μία επιστολή, βαρύγδουπη και... θανατηφόρα, λόγω συνδικαλιστικού οίστρου! Μάλιστα οι ειδήμονες του χώρου των πρασίνων  (σ.σ.: εννοείται, όχι του ΠΑΟΚ, ούτε των οικολόγων) την χαρακτήρισαν καθοριστική παρέμβαση, που θα αλλάξει τον ιστορικό ρου των πραγμάτων στην Υγεία!


Αναφέρεται στην ανάγκη για την επαναλειτουργία της Επιτροπής για την Υγιεινή και Ασφάλεια των εργαζόμενων στους χώρους δουλειάς.

Και τούτο διότι επιβάλλεται, βάσει των διατάξεων του Ν. 1566/85 και πρέπει να λειτουργεί και στους χώρους δουλειάς του Δημόσιου τομέα, συνεπώς και στο Γ.Ν. Πατρών, η Επιτροπή αυτή, προς όφελος των Εργαζόμενων.

Η επιτροπή αυτή, που λειτουργούσε κατά το παρελθόν και που τα τελευταία χρόνια επί βασιλείας Βενιζέλου και Σαμαρά, έχει αδρανοποιηθεί, θα έπρεπε να είχε επανασυσταθεί και ήδη να λειτουργούσε  στο Νοσοκομείο. Οπότε ευκαιρία είναι τώρα να γίνει επί ΣΥΡΙΖΑ.

«Επειδή υπάρχουν πάρα πολλά ζητήματα που εκκρεμούν και άπτονται αυτής της συγκεκριμένης επιτροπής, θα πρέπει άμεσα, το συντομότερο δυνατόν να ξεκινήσουν οι σχετικές διαδικασίες, έτσι ώστε μετά  τον ορισμό του Ιατρού Εργασίας και του Τεχνικού Ασφαλείας, να προχωρήσουμε στην εκλογή των μελών που θα απαρτίζουν αυτό το προαναφερόμενο όργανο, όπως ορίζουν και οι κείμενες σχετικές διατάξεις», τονίζεται  στην ανακοίνωση που εκδόθηκε.

Βεβαίως, διότι εάν συμβεί κάτι  στο χώρο εργασίας, αντε τρέχα να βρεις γιατρό, μήπως είναι κόντα τους και το νοσοκομείο;

Μωρέ κολοφουρτούνες που τον έπιασαν!

Καλά όλα αυτά, που υποκινεί ο γνωστός εργατοπατέρας  του «Ιπποκράτη», αλλά ένα ερώτημα μόνον. Ο Πολάκης τα ξέρει αυτά; Ο κρητίκαρος, που λέει και ο Adon...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς