Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Σαντορίνη: Αντίκρισα Νοσοκομείο υψηλών προδιαγραφών

Άποψη του Γενικού Νοσοκομείου Σαντορίνης.


Η πρώην Διευθύντρια του τ. Κέντρου Υγείας συγχαίρει τους διευθύνοντες για αυτό το έργο, το προσωπικό, καθώς και την Διοικήτρια για την άψογη οργάνωση


Τα μύρια όσα μπορεί να εξαπολύουν κατά του νοσοκομείου της Σαντορίνης αυτοί που με την λειτουργία του είδαν τα οικονομικά ή πολιτικά συμφέροντά τους να πλήττονται, έρχεται όμως η στιγμή που το ψεύδος τους καταρρέει, γιατί όπως λέει ο λαός μας «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια».

Και ως τέτοια δεν μπορεί να τραβήξουν μακριά το κάρο της ψευδολογίας. Και τότε η επωδός του αν. Υπ. Υγείας Παύλου Πολάκη έρχεται να μας επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές, αυτό που ορίζει ότι: «Εμείς ανοίγουμε νοσοκομεία, δεν κλείνουμε»!

Η δημοσιοποίηση της επιστολής της τέως Διευθύντριας του πρώην Κ/Υ, που δημοσιοποιήθηκε από το www.santonews.com δείχνει αποδοχή του νοσηλευτικού ιδρύματος και από τον ιατρικό κόσμο, πέραν από τους πολίτες της Σαντορίνης που έζησαν την ανασφάλεια της έλλειψής του, κοιτάζοντας κάθε φορά προς το ύψωμα, που παρέμενε κλειστό με τα ιατρικά μηχανήματα στα κουτιά, με την απειλή της απόσυρσής τους εκ μέρους του ακραίου δεξιού υπ. Υγείας Άδ. Γεωργιάδη, γιατί έπρεπε η προηγούμενη κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων να εξυπηρετήσει συμφέροντα που λυμαίνονταν τους Σαντορινιούς...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ:  

«Πριν λίγες μέρες επισκέφτηκα το νοσοκομείο Θήρας για να χαιρετίσω τους πρώην συναδέλφους και το προσωπικό του πρώην Κ/Υ Θήρας.

Με μεγάλη μου χαρά αντίκρισα ένα άρτιο νοσοκομείο,υψηλών προδιαγραφών, τόσο από τεχνολογικής άποψης όσο και από καταρτισμένους επιστήμονες γιατρούς όλων των ειδικοτήτων καθώς εξειδικευμένο προσωπικό που είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε περιστατικό και να παρέχει τις απαραίτητες υπηρεσίες, στους κατοίκους του νησιού αλλά και στους χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται το νησί κάθε χρόνο.

Θέλω να συγχαρώ τους διευθύνοντες για αυτό το έργο, το προσωπικό, καθώς και την Διοικήτρια για την άψογη οργάνωση του νοσοκομείου. Τα θερμά μου συγχαρητήρια!

Εύα Ντόβις, Γενικός γιατρός, Τέως Διευθύντρια πρώην Κ/Υ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς