Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στην Πλαζ Πατρών



Ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, διοργάνωσε εκδήλωση το Σάββατο 30 Σεπτέμβρη, στις 6.30 το απόγευμα, στην πλάζ της Αγυιάς. Στην εκδήλωση έγινε απολογισμός της φετινής λειτουργίας της Ημερήσιας Παιδικής Κατασκήνωσης του Δήμου Πατρέων και τιμήθηκαν οι εργαζόμενοι, οι φορείς και όσοι προσέφεραν εθελοντικά στη λειτουργία της κατασκήνωσης.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ο Πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ, Θόδωρος Τουλγαρίδης, Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και διαμερισματικοί.
Ο Δήμαρχος Πατρέων στον χαιρετισμό του κατά την έναρξη της εκδήλωσης, μεταξύ άλλων είπε:
«Αυτή η προσπάθεια που γίνεται και που θα μεγαλώσει το επόμενο διάστημα με την αξιοποίηση κι άλλων χώρων, έχει στόχο να ζουν όμορφα τα παιδιά μας, να απολαμβάνουν τη ζωή μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον, να ξεφύγουν και να μη νιώθουν αυτό που ζει σήμερα η λαϊκή οικογένεια.
Προσπαθούμε να τους προσφέρουμε αυτά που είναι δικαίωμά τους και που έπρεπε να τα απολαμβάνουν με συγκροτημένο τρόπο αν οι κυβερνήσεις ενδιαφέρονταν και φρόντιζαν να έχουν το καλοκαίρι διακοπές και οι λαϊκές οικογένειες και τα παιδιά μας». 

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ, Θόδωρος Τουλγαρίδης, κάνοντας τον απολογισμό, μεταξύ άλλων είπε:
«Προσπαθούμε να σταθούμε στο πλάι αυτών των παιδιών.
Να τους δώσουμε τη δυνατότητα, έστω για κάποιες μέρες,  να ψυχαγωγηθούν, να γελάσουν, να χαρούν στην παιδική κατασκήνωση του Δήμου μας. Προσφέροντας στα παιδιά μας στιγμές ξεγνοιασιάς, δημιουργικής απασχόλησης και φροντίδας, σ' ένα  απόλυτα  ασφαλές  περιβάλλον  κοντά  στη  φύση  και  στη  θάλασσα.
Το συνολικό ποσό που δαπανήθηκε για τη λειτουργία της κατασκήνωσης ξεπέρασε τις 100.000 ευρώ και αφορούσε βασικά τους μισθούς των εργαζομένων με 8μηνες και 2μηνες συμβάσεις, την μεταφορά των παιδιών, τα αναλώσιμα, τον εξοπλισμό και τα τρόφιμα.
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ τίμησαν για την προσφορά τους φορείς της πόλης.
Η βραδιά έκλεισε με μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από το χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς