Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Από την Καλαμάτα ξεκίνησε η Ζωή την... επανάσταση!


Από το δρόμο που οδηγεί στην Καλαμάτα ξεκίνησε την... επανάσταση, στην Πελοπόννησο, η Ζωή Κωνσταντοπούλου και έχει  δρόμο ακόμη μέχρι να πιάσει τα ορεινά! 


Η  επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας,  ανέβασε στον λογαριασμό της στο facebook ένα βίντεο στο οποίο διακρίνεται να σηκώνει την μπάρα των διοδίων και να περνάει με το αυτοκίνητό της χωρίς να πληρώσει.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μετέβη στην Καλαμάτα προκειμένου να παραβρεθεί στη συγκέντρωση συμπαράστασης στον Στράτο Δασκαρόλη, για να στηρίξει όπως γράφει, «τον συμπολίτη μας που μπήκε στη φυλακή γιατί δεν πλήρωσε διόδια».

Και με την ευκαιρία να προβεί σε βαθυστόχαστες δηλώσεις.

Γι αυτό και δημοσιοποίησε το γεγονός, για να ακολουθήσουν οι πολυπληθείς φίλοι της που δεν μπορεί παρά να εκδηλωθούν στις εκλογές του 2019.

Πάντως μιας και ο λόγος περί εκλογών υπενθυμίζω ότι το περασμένο Σάββατο που ήρθε στην Πάτρα για να συναντηθεί με πολιτικούς οπαδούς της και μίλησε στο «Επίκεντρο» παρουσία πενήντα  ατόμων, σε ερώτηση δημοσιογράφου για τα πολιτικά σχεδιά της και εάν θα κατέλθει αυτόνομα στις εκλογές, έκανε την βαρυσήματη δήλωση: «Θα αποφασίσουμε όταν θα έλθει η ώρα»!

Έτσι λοιπόν, η κα Ζωή που αδημονεί, πότε θα 'ρθει η ώρα κι η στιγμή να απαλλαγεί από το καταθλιπτικό βάρος του Αλέξη και από τις λανθασμένες επιλογές του ινστρούχτορα Παναγιώτη Λαφαζάνη, που την πήρε στο λαιμό του και έχασε το προεδριλίκι της Βουλής, συνδαυλίζει τα πύρεια γεγονότα, γράφοντας:    

"Διόδια Νο4. Στο δρόμο για Καλαμάτα. Δεν Πληρώνω τα Διόδια, στηρίζοντας την πράξη ανυπακοής του Στράτου Δασκαρόλη. Του συμπολίτη μας που μπήκε στη φυλακή γιατί δεν πλήρωσε διόδια. Στις 7.00 η συγκέντρωση!" αναφέρει ανεβάζοντας και το ντοκουμέντο από τα διόδια.

Δείτε εδώ το βίντεο από το enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς