Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Αν και με χρονοκαθυστέρηση ως θυρίδα τραπεζική...


ΚΚΕ: Οι δηλώσεις Ιερώνυμου, επηρεασμένες από πρωτόγονο αντικομμουνισμό, παραπέμπουν σε σκοτεινές περιόδους


Αν και με χρονοκαθυστέρηση ως θυρίδα τραπεζική... το ΚΚΕ πήρε θέση για το ζήτημα της Παιδείας και της διδαχής του μαθήματος θρησκευτικών, ενώ την ίδια ημέρα χθες συνήπτετο η Συμφωνία Κυβέρνησης-Εκκλησίας, με ανέγγιχτο το Ν/Σ Φίλη.

Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για τις δηλώσεις του Ιερώνυμου ανέφερε χξθες, ότι «παραπέμπουν περισσότερο σε σκοτεινές περιόδους του τόπου και αποτελούν ανιστόρητες αναφορές επηρεασμένες από πρωτόγονο αντικομμουνισμό».


«Οι δηλώσεις του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου παραπέμπουν περισσότερο σε σκοτεινές περιόδους του τόπου και αποτελούν ανιστόρητες αναφορές επηρεασμένες από πρωτόγονο αντικομμουνισμό.
Πρόκειται για απλουστευτικές μεταφυσικές προσεγγίσεις και προσπάθεια να ταυτιστεί ο σοσιαλισμός, η κοσμοθεωρία του επιστημονικού κομμουνισμού, ακόμη και αστικοί εκσυγχρονισμοί, όπως ο χωρισμός κράτους - εκκλησίας, που έχουν πραγματοποιηθεί εδώ και χρόνια σε άλλες χώρες, με τον κοσμοπολιτισμό του κεφαλαίου, το νεοφιλελευθερισμό κ.λπ.

Μεγάλες είναι και οι ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που με ανεύθυνο τρόπο άνοιξε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.
Όλα τα παραπάνω αποτελούν επικίνδυνη διολίσθηση, προσπάθεια διαίρεσης του λαού μας, με βάση τις ιδεολογικές, πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις του καθενός.

Το ΚΚΕ υποστηρίζει ότι είναι υπερώριμο ζήτημα και για την Ελλάδα ο διαχωρισμός κράτους - εκκλησίας και ό,τι αυτό σημαίνει για την εκπαίδευση, το περιουσιακό ζήτημα της εκκλησίας, τις τελετουργικές διαδικασίες σε δημόσιους θεσμούς, τον πολιτικό γάμο, την πολιτική κηδεία, την ονοματοδοσία παιδιών, τη δυνατότητα αποτέφρωσης νεκρών κ.ά.».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΤΔΡΑΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ

Μέχρι και το ΚΚΕ έστω και καθυστερημένα σήμερα πήρε θέση για τον πόλεμο θρησκευτικών εκκλησίας πολιτείας.
Τα αριστερίστικα μορφώματα ΛΑΕ , ΠΛΕΥΣΗ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΟΚΔΕ, ΜΛ ΚΚΕ, Αλαβάνος, κλπ πού κρύφτηκαν; Πίσω απ τη σκιά του μεγαλοπρεπούς Κούλη; Τι έγιναν τα αριστερόμετρά σας Γενικοί Γραμματείς και Φαρισαίοι; Εκεί τελειώνει η αγωνιστικότητά σας;
Ιωάννα Ρουπάκα
Ιωάννα Ρουπάκα Αυτοι σωζουν τα σπιτια απο τους πλειστηριασμούς
Σοφία Κιοκ.
Σοφία Κιοκ. Αυτοι πια κ αν δεν ειναι <<Οχτροι>> αι.........................................
Evangelos Pliatsikas
Evangelos Pliatsikas Μέ χρονοκαθηστέριση ο Περισσός ,όπως πάντα .Καί τά υπόλυπα Γκροπούσκουλα ,Μούγκα στή Στρούγκα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς