Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Σαντορίνη-Πάτρα: Γνώρισαν την οικονομική Αστυνομία

Λουκέτο σε εστιατόριο στην παραλία Βραχνεΐκων, για φορολογικές παραβάσεις Από το ΣΔΟΕ
 
Αγρίεψαν οι άνδρες της Εφορίας και εφαρμόζουν αυστηρά το νόμο για την πάταξη της φοροδιαφυγής, που ωστόσο δεν μας τιμά και ως λαό, αφού μας κατατάσσει στον πίνακα των παγαπόντηδων και μπαχτατζήδων του οθωμανικού παρελθόντος μας!
 
Λουκέτο μπήκε σε κατάστημα εστίασης στην παραλία Βραχνεΐκων, για φορολογικές παραβάσεις, ενώ μόλις την περασμένη εβδομάδα στην Σαντορίνη, που συγκεντρώνει το αφάν γκατέ του αλλοδαπού τουρισμού οι άνδρες της ΔΟΥ κατέφεραν σοβαρό πλήγμα στην εικόνα μεγάλη οινοποιητικής επιχείρησης που συνελήφθη για σοβαρή φορολογική παράβαση με αποστέλεσμα να της επιβληθεί 48ωρο κλείσιμο εν μέσω τουριστικής περιόδου. Ποινή που επεβλήθη με την υποστήριξη του Υπουργείου καθώς όπως αναμενόταν προκάλεσε σάλο στην τοπική κοινωνία που γνωρίζει, αλλά μη αποκαλύπτοντας συμμετέχει στην ιδιότυπη παρανομία. Παράλληλα ταρακούνησε γερά τους φοροφυγάδες, καθώς γνώρισαν το πρόσωπο της Οικονομικής Αστυνομίας, που είχαν κάμποσα χρόνια να το ειδούν!

Το «κτύπημα» αυτό στους ασύδοτους και ασυνείδητους φοροκλέπτες της Σαντορίνης, είναι το τρίτο που επιτυγχάνεται χάρη στις προσπάθειες των ανδρών της Υπηρεσίας. 

Μάλιστα έξω από το κατάστημα εστίασης τόσο της Σαντορίνης, όσο και των Βραχνεΐκων, αναρτήθηκε μεγάλη ανακοίνωση η οποία γράφει:

Αναστολή λειτουργίας λόγω φορολογικών παραβάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς