Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Φαμέλλος: Μας επιτίθενται όσοι δεν πήραν άδεια!

Η κυβέρνηση δέχεται «πρωτοφανή συντονισμένη επίθεση» από τα τηλεοπτικά κανάλια που δεν πήραν άδεια, τους πλειοδότες που «δεν μπορούν ή δεν θέλουν» να καταβάλουν την πρώτη δόση και τα κόμματα της αντιπολίτευσης υπογράμμισε από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σ. Φάμελλος, αναρωτώμενος μάλιστα αν υπάρχει «συμβόλαιο».


Σχολιάζοντας την κριτική της αντιπολίτευσης για τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχέδιου για τους δασικούς συνεταιρισμούς, ο Σ. Φάμελλος τόνισε ότι «δεν είμαστε με κανέναν καναλάρχη, δεν υπερασπιζόμαστε κανέναν υπερθεματιστή».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι γίνεται προσπάθεια σπίλωσης της «πανθομολογούμενα αδιάβλητης διαδικασίας» και «διάβρωσης» του διαγωνισμού.

Ο Σ. Φάμελλος σημείωσε ότι θα υπάρξει αυστηρός έλεγχος για την τήρηση των διαδικασιών του διαγωνισμού υπενθυμίζοντας ότι προβλέπονται «πάρα πολλά στάδια ελέγχου που ανησυχούν τους υπερθεματιστές». Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι όποιος από τους υπερθεματιστές αποτύχει σε κάποιο από τα στάδια ελέγχου θα χάσει την άδεια παρατηρώντας ότι «όλα νόμιμα θα γίνουν» κι ότι «όποιος θεωρεί ότι αδικήθηκε μπορεί να προσφύγει στα δικαστήρια».
Σχετικά με τις αναφορές της αντιπολίτευσης στον Γ. Καλογρίτσα και την Attica Bank, ο Σ. Φάμελλος υπογράμμισε ότι ήδη από τον Μάη ο ίδιος έχει ζητήσει, ως πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια των επιχειρήσεων ΜΜΕ και των κομμάτων, το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδας. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ παρότρυνε τα στελέχη της αντιπολίτευσης να προσέχουν τα «παιχνίδια» που παίζουν σχετικά με το θέμα αυτό. «Προσέξτε αυτά που λέτε, αν εξυπηρετούν την νομιμότητα ή αυτούς που αμφισβητούν τις τράπεζές μας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σ. Φάμελλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς