Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Ομιλία Ριζούλη στη Βουλή για τη σύμβαση με την Cosco


Κλικ για να ΔΕΙΤΕ το βίντεο με την ομιλία του βουλευτή Αχαΐας.



«Όταν θα έρθει ο χρόνος των εκλογών στο τέλος της τετραετίας, η κυβέρνηση θα κριθεί για το αν προάσπισε με επιτυχία το δημόσιο συμφέρον» είπε


Μιλώντας στη Βουλή σχετικά με το θέμα της σύμβασης με την Cosco για το λιμάνι του Πειραιά, ο Ανδρέας Ριζούλης αναφέρθηκε στη διαφοροποίησή της σε σχέση με ό,τι είχε υπογράψει η προηγούμενη κυβέρνηση.

Εξήγησε ότι η κυβέρνηση παρότι πήρε μια έτοιμη συμφωνία και από το Γενάρη του 2015 ήταν σε συνεχή διαπραγμάτευση για τη βελτίωση της. Το αποτέλεσμα ήταν θετικό.

Ενδεικτικά ανέφερε την διασφάλιση των θέσεων εργασίας, την διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος στη λιμενική ζώνη, την εξασφάλιση των ακινήτων εντός της χερσαίας λιμενικής ζώνης, την προστασία των αρχαιοτήτων και την απόδοση της ζώνης των λιπασμάτων στο Κερατσίνι.

Ο Ανδρέας Ριζούλης ανέφερε ότι η χώρα θα είναι σε πρόγραμμα μέχρι το 2018 και αυτό που απαιτείται είναι μια κυβέρνηση η οποία θα θέσει ως προτεραιότητα την προστασία του δημοσίου συμφέροντος αλλά και του κόσμου.

«Αποδείχτηκε ότι η μόνη κυβέρνηση που μπορεί να το κάνει πραγματικότητα είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Απευθυνόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση υπενθύμισε ότι έχουν κριθεί πολύ πρόσφατα, και δύο φορές μάλιστα σε εκλογικές αναμετρήσεις.

«Όταν θα έρθει ο χρόνος των εκλογών στο τέλος της τετραετίας, η κυβέρνηση θα κριθεί για το αν προάσπισε με επιτυχία το δημόσιο συμφέρον». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς