Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Πανήγυρη Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής Α΄ Δημ. Νεκροταφείου



- Ψεκασμός των δένδρων της πλ. Ελευθερίας Πατρών

- Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης επαγγελματικών τάξεων

Την προσεχή Τρίτη  26  Ιουλίου γιορτή  της  Αγίας  Παρασκευής τελεί  την  ετήσια  πανήγυρη  ο  Ιερός  Ναός  του  Α'  Δημοτικού  Κοιμητηρίου.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

-Δευτέρα 25 Ιουλίου ώρα 6 μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός εσπερινός μετά αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος υπό του Αιδεσιμολογιώτατου Πρεσβύτερου π. Νεκτάριου Γαλάνη Εφημέριου Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Πατρών
-Τρίτη 26 Ιουλίου ώρα 7 – 10 π.μ.: Πανηγυρική Θεια Λειτουργία μετά αρτοκλασίας και  Θείου κηρύγματος υπό του Αιδεσιμολογιωτάτου Πρωτοπρεσβύτερου π. Νικολάου Σκιαδαρέση Προϊστάμενου Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέου Πατρών

Το απόγευμα της  ίδιας  ημέρα, στις 5:30 μ.μ. Εσπερινός μετά Παρακλήσεως προς την Αγία Παρασκευή, υπέρ Υγείας και Θείας Βοηθείας των πιστών –επιμνημόσυνη δέηση υπέρ πάντων των αναπαυομένων στο κοιμητήριο.


Ψεκασμός των δένδρων της πλ. Ελευθερίας Πατρών

Από τη Διεύθυνση Πρασίνου Ενέργειας και Περιβάλλοντος του Δήμου Πατρέων, ανακοινώνεται ότι αύριο Σάββατο 23 Ιουλίου 2016, από τις 6:30 έως τις 8:30 π.μ. περίπου, θα πραγματοποιηθεί ψεκασμός των δέντρων στην πλατεία Ελευθερίας.


Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης επαγγελματικών τάξεων
Για 17η  χρονιά και με απόλυτη επιτυχία, φτάνει στο τέλος του το πρωτάθλημα  καλαθοσφαίρισης Εργαζομένων, που  διοργανώνει η Επιτροπή Πρωταθλήματος Επαγγελματικών Τάξεων, το Τμήμα Άθλησης Πολιτισμού και Νέας Γενιάς  του Δήμου Πατέρων,  σε συνεργασία με την Ε.Σ.Κ.Α.Η. και τον Σύνδεσμο Διαιτητών και κριτών Αχαΐας.
Για τους  ημιτελικούς αγώνες,  είχαμε τα εξής σημαντικά αποτελέσματα:   
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - ΡΑΔΙΟ  ΤΑΧΙ    EXPRESS 58 - 39
ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ/ΔΕΥΑΠ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ/ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ 75-   52                            
Αξίζει να τονιστεί πως το επίπεδο και το θέαμα των αγώνων  ήταν αρκετά  υψηλό, έως το τρίτο δεκάλεπτο που άρχιζαν να ξεχωρίζουν και τα φαβορί που θα πήγαιναν στον τελικό.     
Το   Πρωτάθλημα  ολοκληρώνεται  την  Δευτέρα  25  Ιουλίου 2016  με τον Μεγάλο  τελικό  στο   Δημοτικό Κλειστό Γήπεδο «Παν.  Αλεξιώτισσας»  στις 19:00 μεταξύ των ομάδων:                      
ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ-ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ και  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ      
Στο ημίχρονο του αγώνα, θα διεξαχθεί ο τελικός διαγωνισμός  «τριπόντων» με τρεις αθλητές που προκρίθηκαν ύστερα από προκριματική φάση  από αθλητές όλων των ομάδων, καθώς και επίδειξη από αθλητές μπάσκετ με αμαξίδια 
Στο τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει γιορτή, με απονομές, αναμνηστικά  και στις τριάντα έξι  ομάδες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς