Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Θα τρίζουν τα κόκαλα Βελλόπουλου αν κόψουν το δέντρο

Ο Βλάσσης Βελλόπουλος αριστερά που πέρυσι παραβρέθηκε και μίλησε στην Επιτροπή Ποιότητα Ζωής για τη  ανάγκη διατήρησης της κουκουναριάς-σύμβολο της Αρόης.



Ο Σύλλογος αρχιτεκτόνων έχει καταθέσει πρόταση για τεχνικό έργο που θα διασώσει την κουκουναριά, αλλά και θα ομαλοποιηθεί η διέλευση των οχημάτων, ο Δήμος θέλει να το αξιοποιήσει;



Αντί να προχωρήσουν σε έργο ανάπλασης της περιοχής για τη διάσωση του υπεραιωνόβιου δένδρου, βάλθηκαν να ακολουθήσουν το αλμπάνικο σύστημα του «πονάει δόντι, κόβουμε κεφάλι».  Ο λόγος για την κουκουναριά-σύμβολο της Αρόης!

Η ευαισθησία της δημοτικής Επιτροπής (κακή) Ποιότητας Ζωής, ξαναέρχεται μετά από ένα χρόνο σαν τον «σφαγέα με το πριόνι» της Ανίτας και μεθαύριο Δευτέρα στην αίθουσα του Λαδόπουλου, συζητά τρόπους για να εκτελέσει το απεχθές έργο της! Και δεν συναισθάνεται την ευθύνη της και μόνον που θα κάτσει να συζητήσει τέτοια πρόταση! 

Ο Βλάσσης Βελόπουλος που πέρυσι μαζί με τους κατοίκους της περιοχής και την ΟΙΚΙΠΑ βρέθηκαν στην συζήτηση για τη «σφαγή» του δέντρου και την απέτρεψαν, ακόμη είναι ζωντανός στη μνήμη μας. Θα τρίζουν τα κόκαλά του σαν πάρουν τέτοια απόφαση οι... σοφοί της Επιτροπής του Δήμου.

Ένα σύμβολο της περιοχής Αρόης κινδυνεύει από μία δήθεν αριστερή Επτροπή του... κόκκινου Δήμου Πατρέων, που ακολουθεί μπλε μεθόδους απέναντι στο Περιβάλλον!

Ο Σύλλογος αρχιτεκτόνων έχει καταθέσει πρόταση για τεχνικό έργο που θα διασώσει την κουκουναριά, αλλά και θα ομαλοποιηθεί η διέλευση των οχημάτων. 

Προφανώς δεν έχουν χορτάσει από το τσιμέντο που γέμισε ο τόπος στην Αρόη, γι αυτό βάλθηκαν να ξεπαστρέψουν το δέντρο-σύμβολο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς