Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Ουρανία Μπίρμπα: Δηλαδή μας ζητάτε να γίνουμε ρόμπες!





Το να είσαι φίλος του Περιβάλλοντος ή το έχεις μέσα σου ή δεν το έχεις. Με το να φυτεύεις δέντρα όποτε σου θυμηθεί και όταν είσαι υπό πίεση πολιτών, δεν σημαίνει ότι είσαι ικανός να ανταποκριθείς.

Τα δέντρα, το πράσινο, περισσότερο τα βλέπεις  με την ματιά της δενδροθηρείας και της χρησιμότητας ως ξυλεία για τις ανάγκες σου, παρά ως στοιχείο ισορροπίας της φύσης, σκιάς κατά των ηλιακών αχτίνων και δροσιάς της φύσης!  
Και προσέχτε, προ μηνός σε οικοδομικό τετράγωνο της συνοικίας Βλατερό, αποφάσισε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής ομόφωνα να κατασκευάσει πλατεία παιδικής χαράς με την συμβολή προγράμματος ΕΣΠΑ. Δηλαδή χρήματα ευρωπαϊκά.
Ήρθε νεώτερο μανιφέστο και οι σοφοί της Μαιζώνος, καλούν τα μέλη της ίδιας Επιτροπής να αλλάξουν τη απόφασή τους και κατασκευαστεί πάρκιν για τα οχήματα κάποιων συντρόφων της περιοχής. Να το ρουσφέτι.
Με το δίκιο της η δημοτική σύμβουλος της ΡΑΠ Ουρανία Μπίρμπα, είπε στους σοφούς της πλειοψηφίας: Θέλετε να κάνετε ένα ρουσφέτι σε 10 - 15 ανθρώπους για τα αυτοκίνητά τους; Ωραία, μα δεν μπορείτε έναν άλλο χώρο;
Θέλετε να αλλάξοπυμε την απόφασή μας. Δηλαδή μας ζητάτε να γίνουμε ρόμπες!
Ερώτημα: Έχει ερωτηθεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εάν δέχεται τα χρήματα που είναι για παιδική χαρά να χρησιμοποιηθούν για πάρκιν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς