Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Αλ. Τσίπρας: 42 χρόνια από τον Αττίλα και την κατοχή

«Η ελληνική κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στην ανάγκη εξεύρεσης δίκαιης λύσης στο Κυπριακό» τονίζει στο μήνυμά του ο Πρθυπουργός Αλ. Τσίπρας.

 
Ανάγκη η δίκαιη
και βιώσιμη λύση

ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ, ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ «ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»
 

Με δύο αναρτήσεις στον λογαριασμό του στο twitter o Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έστειλε το δικό του μήνυμα με αφορμή τη συμπλήρωση 42 ετών από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.
«42 χρόνια από την εισβολή του Αττίλα και την κατοχή, η ανάγκη για δίκαιη και βιώσιμη λύση είναι πιο επίκαιρη από ποτέ» έγραψε ο Πρωθυπουργός, ενώ ανήρτησε και το tweet που έκανε ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης.

 

«Η ελληνική κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στην ανάγκη εξεύρεσης δίκαιης λύσης στο Κυπριακό που θα διασφαλίζει ειρήνη, σταθερότητα και ευημερία» πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός σε επόμενη ανάρτησή του.

Στο μεταξύ, ενός λεπτού σιγή τήρησε η Βουλή, προς τιμήν των θυμάτων της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο με αφορμή τη συμπλήρωση 42 ετών από την 20η Ιουλίου του 1974.

Οπως είπε ο προεδρεύων του Σώματος της Ολομέλειας, Νικήτας Κακλαμάνης, οι άνθρωποι αυτοί «έδωσαν τη ζωή τους για τα ιδανικά της πατρίδας, της ειρήνης και της δημοκρατίας».


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 
20 ΙΟΥΛΙΟΥ 1974 : ΕΝΑΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ... (α΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς