Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Podemos: Τέλος της Ευρώπης, αν κερδίσουμε και μας εκβιάσουν!


Η ευρωβουλευτής των Ποδέμος, Λόλα Σάντσεζ, μίλησε στον Στέλιο Κούλογλου για την προεκλογική εκστρατεία των Ποδέμος, τον συνασπισμό με την Ενωμένη Αριστερά και τους Πράσινους και έδωσε τις δικές της εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα των ερχόμενων εκλογών στην Ισπανία. Μίλησε επίσης και για το πώς θα αντιμετωπίσει μια πιθανή κυβέρνηση της Αριστεράς τις πιέσεις των Βρυξελλών.


«Το οικονομικό βάρος της Ισπανίας είναι αρκετά μεγάλο. Στην ΕΕ, είναι η τέταρτη οικονομική δύναμη. Πιστεύουμε ότι δε θα κάνουν με εμάς τα ίδια που έκαναν με την Ελλάδα. Αν μας εκβιάσουν και χάσουν, αυτό θα είναι το τέλος της Ευρώπης. Το ξέρουν αυτό. Έχουμε έτσι μια καλή ευκαιρία να πούμε στις Βρυξέλλες να περιμένουν, τα λεφτά μπορούν να περιμένουν, ο λαός όχι» είπε χαρακτηριστικά.

"Είμαι σίγουρη ότι θα είμαστε τουλάχιστον η δεύτερη δύναμη σε ψήφους, αλλά αυτό που αισθάνομαι τις τελευταίες εβδομάδες, είναι ότι από τότε που συνασπιστήκαμε με την Ενωμένη Αριστερά και τους Πράσινους, και κατεβαίνουμε ενωμένοι στις εκλογές, αυτό έδωσε πολλές ελπίδες στους πολίτες. Είμαι πολύ αισιόδοξη και πιστεύω ότι έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε τις εκλογές".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς