Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Αυτή που βλέπετε είναι η γυρολόγος της ΝΔ κα Σπυράκη





ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις της κ. Σπυράκη  στον τ/σ Σκάι περί διάλυσης κρατικών δομών και απολύσεων στο δημόσιο  είναι δηλωτικές του κ. Μητσοτάκη
 


Αυτή η κυρία που βλέπετε στο βίντεο είναι η κυρία Μαρία Σπυράκη, γυρολόγος από ΠΑΣΟΚ έως ΝΔ τώρα και έχει δρόμο ακόμη κλπ. Η ίδια στην προεκλογική εποχή 2012, ως δημοσιογράφος του MEGA, μιλούσε για επάρκεια καταθέσεων στις τράπεζες, αλλά όπως η ίδια αποκάλυψε αργότερα σε εφημερίδα της Κρήτης, με αεροπλάνο έρχονταν μυστικά και χύμα τα ευρώ σε τσουβάλια για να γεμίσουν τα ταμεία των ελληνικών τραπεζών, μα η ίδια εξακολουθούσε από το... έγκυρο ΜEGA να μιλά για επάρκεια! 

Αυτό εκτίμησε και ο Αντ. Σαμαράς και της πρότεινε: Μαρία πρέπει να μπεις στο ευρωψηφοδέλτιο  του κόμματος και... όλο στενοχώρια αυτή του είπε μάλιστα κύρις Πρόεδρε. Πωπω, τι δύσκολη απόφαση ήταν και αυτή!

Τώρα, από την θέση των καμιά τριανταριά χιλιάδων ευρώπουλων το μήνα, μιλά για ανάγκη απολύσεων σε Εφορίες και γενικά στο Δημόσιο Τομέα! Βρε δεν πάει στο.... Άντε να μην το πω, που θέλει να κλείσει τις εφορίες η παλιό...
  
Ο ΣΥΡΙΖΑ για την Μαρία Σπυράκη και την ΝΔ
Από το Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις της κ. Σπυράκη, ευρωβουλευτή της ΝΔ. δόθηκε στη δημοσιότητα η παρακάτω ανακοίνωση:
Οι σημερινές δηλώσεις της κ. Σπυράκη  στον τ/σ Σκάι περί διάλυσης κρατικών δομών και απολύσεων στο δημόσιο  είναι δηλωτικές των  προθέσεων και του σχεδίου του κ. Μητσοτάκη για τη χώρα.
 Άλλωστε, κανείς δεν ξεχνά τη θητεία του κ. Μητσοτάκη στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. 
Πίσω από τις δήθεν φιλολαϊκές κορόνες κρύβεται   το πραγματικό, αποκρουστικό  πρόσωπο της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, άξιου διαδόχου του κ. Σαμαρά : Απολύσεις εργαζομένων στο δημόσιο και απελευθέρωση απολύσεων στον  ιδιωτικό τομέα, εργασιακή ζούγκλα και μισθοί πείνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς