Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Τιμητικές απονομές στους αθλούμενους του «ΦΑΕΘΩΝ»


Την πρώτη διάκριση  μεταξύ των συλλόγων και το κύπελλο της πολυπληθέστερης συμμετοχής, πήρε ο «ΦΑΕΘΩΝ», στον ημιμαραθώνιο Πύργου-Αρχαίας Ολυμπίας 2016, ενημέρωσε ο συντονιστής Κίμωνας Αποστολόπουλος.



Στη λέσχη απονομήθηκε το κύπελλο ημιμαραθωνίου Πύργου-Αρχαίας Ολυμπίας 2016 και το κύπελλο του πολυπληθέστερου συλλόγου!


Με έναν πρωτότυπο τρόπο έγιναν οι απονομές του κλαμπ  «ΦΑΕΘΩΝ» στα μέλη του, δρομείς και περιπατητές, την Τετάρτη 1 Ιουνίου 20116.

Συνάχθηκαν  σε μπυραρία της οδού ΙΙΙ Ναυάρχων και με συνοδεία το δροσερό νυχτερινό αεράκι, ο συντονιστής  του κλαμπ Κίμωνας Αποστολόπουλος μίλησε για την δραστηριότητα της αγωνιστικής περιόδου που έκλεισε, ορίζοντας παράλληλα την νέα, που θα αρχίσει τον Σεπτέμβριο, αφού στο μεταξύ θα οριστικοποιηθεί το καλεντάρι αγώνων, στους οποίους θα συμμετάσχουν τα μέλη.

Η απονομή κυπέλλων και μεταλλίων ακολούθησε στη συνέχεια, ενώ δόθηκε η ευκαιρία στον συντονιστή να υπενθυμίσει ότι χάρη στην ενεργοποίηση των μελών, το κλαμπ συμμετείχε στον ημιμαραθώνιο 2016, Πύργου - Αρχαίας Ολυμπίας, που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας και οι δήμοι, με 30 συμμετοχές, αριθμός ικανοποιητικός και ο πιο πολυπληθέστερος, γι αυτό απονομήθηκε στον «ΦΑΕΘΩΝ»  η πρώτη διάκριση  μεταξύ των συλλόγων και το κύπελλο.



Τιμητικές διακρίσεις και κύπελλο για την διάκρισή τους στον ημιμαραθώνιο έλαβαν από τον «ΦΑΕΘΩΝ» οι Νίκος Συριόπουλος και Νίκος Κατσαΐτης, Παν. Μεντζελόπουλος, Κίμ. Αποστολόπουλος.

Μετάλλιο έλαβαν οι Γιώργος Κακουλίδης, Παν. Μπούμης, Βασιλική Κοζανίδου.

Η εκδήλωση συμπληρώθηκε με μπύρα δροσιστική και μεζέδες.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς