Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Νέα παπάρα του κυρ Σταύρου στο ΒΗΜΑ του Ψεύδους !

Φωτογραφία από την εποχή που διορίστηκε με... πέτσινο πτυχίο Διοικτής Αγίου Όρους. Τώρα αφού ολοκληρώσει τα... παπαρογραφήματα στο ΒΗΜΑ, ίσως επιστρέψει στο Όρος. Αν και τον περιμένει και ίσως τον προλάβει η... στενή του Κορυδαλλού!
 
Νέα... παπάρα του κυρ Σταύρου στο δήθεν έγκυρο ΒΗΜΑ της Κυριακής, μετά το λιβελογράφημα κατά της Νάντιας Βαλαβάνη, ότι δήθεν γνώριζε πως θα τεθούν στην αγορά κάπιταλ κοντρόλ και ενημέρωσε τη μητέρα της για να αποσύρει τα χρήματά της από την τράπεζα. Δεν το βάζει κάτω. Συνεχίζοντας τις τερατολογίες κατά της κυβέρνησης, που τον στέλνει στον Εισαγγελέα για τον δόλιο τρόπο που πήρε το τραπεζικό δάνειο χώρις σοβαρή εγγύηση, κόπτεται τώρα για την αγορά εργασίας.

Κι ενώ ακόμη τα έχει μπήξει στους εργαζόμενους του Mega που μένουν απλήρωτη επί δύο μήνες, καθότι κύριος μετόχος ο ίδιος. Κι ενώ μέσω της «Τηλέτυπος» έβγαλε ανακοίνωση ότι θα βάλει το χέρι στην τσέπη  για να αυξήσει το μετοχικό κεφάλαιο κια να αποδεσμευτούν χρήματα από τις τράπεζες, την επόμενη ημέρα αναίρεσε αυτός και οι συνεταίροι του και άφησαν τους εργαζόμενους στα κρύα του λουτρού.

Τώρα μιλά τα «αχ και τα σεβάχ» που περιμένουν δήθεν τους εργαζόμενους γενικότερα, το φθινόπωρο από την κακή κυβέρνηση. Γράφει από το ΒΗΜΑ του ψεύδους για μειώσεις του εργατικού κόστους, (σ.σ.: του έχει μείνει απωθημένο από το κόψιμο μισθών που δεν μπόρεσε να επιβάλει στο Mega) και για περικοπές 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, ντόμινο απολύσεων, πλήρη αναδιάρθρωση της λειτουργίας των συνδικαλιστικών οργανώσεων,  αυστηροποίηση του νομοθετικού πλαισίου για τον τρόπο λήψης της απόφασης των απεργιακών κινητοποιήσεων , λιμούς, καταπαντισμούς και αυστηρή... εμμηνόπαυση των γιαγιάδων!

Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ του Ψεύδους
, ουσιαστικά πρόκειται για το «πακέτο μέτρων για τα εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα» το οποίο θα θα θα θα θα κληθεί να αποδεχτεί και να υλοποιήσει η κυβέρνηση στο πλαίσιο της δεύτερης αξιολόγησης προκειμένου να απελευθερωθεί η επόμενη δόση του δανείου το ερχόμενο φθινόπωρο.

Και το κυριώτερο δεν θα κλήσει η αξιολόγηση και δεν θα δωθούν τα 7,5 δις της δόσης και ίσως να ξαναγίνει αυτή φορά καλόγερος στο Όρος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς