Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Εκδήλωση Εθελοντών Αιμοδοτών του Καραμανδανείου


Στιγμιότυπο από τον χαιρετισμού του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιώργου Γιαννόπουλου (όρθιος).


Κατά τον χαιρετισμό της η Διοικήτρια α/α Γατοπούλου Αικατερίνη, εξήρε τις προσπάθειες του Συλλόγου των Αιμοδοτών και εξέφρασε την στήριξη  του Νοσοκομείου Παίδων


Από την βράβευση της κας Σπηλιωτακάρας.
Την Πέμπτη 16 Ιουνίου στο Patra Palace έλαβε χώρα η επιτυχημένη εκδήλωση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών του Καραμανδανείου Νοσοκομείου "Άγιος Στυλιανός σε συνεργασία με τον Τομέα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας  Δυτικής Ελλάδος, κατά την οποία βραβεύτηκαν  κυρίως οι Εθελοντές Αιμοδότες του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών του Καραμανδανείου  και με τιμητική πλακέτα  Νοσηλεύτριες του Νοσοκομείου «Ο Άγιος Ανδρέας» και του Νοσοκομείου Ρίου, συνεργαζόμενες στις εθελοντικές αιμοληψίες. 

Οι Εθελοντές Αιμοδότες βραβεύθηκαν, σύμφωνα με το Νόμο, με χάλκινα και ασημένια μετάλλια και τιμητικούς επαίνους του Υπουργείου Υγείας.

Παρόντες στην κατάμεστη από Εθελοντές Αιμοδότες αίθουσα, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιώργος Γιαννόπουλος, η Διοικήτρια α/α του Καραμανδανείου και Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Κατερίνα Γατοπούλου, ομοίως η του Νοσοκομείου "Άγιος Ανδρέας" κ. Ελένη Θεοδωρή, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Αναστασία Τογιοπούλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας  κ. Αντώνης Χαροκόπος, εκπρόσωπος του Δημάρχου κ. Πελετίδη, ο πρώτος Αντιπρόεδρος της ΠΟΣΕΑ κ. Ανδρέας Αδαμόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτων Χαλανδρίτσας κ. Θανάσης Θεοδωρόπουλος, η τ. Διευθύντρια του Κέντρου Αιμοδοσίας κ. Άννα Σπηλιωτακάρα, η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων κ. Κατερίνα Πολυκρέτη, η πρώην Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Δήμητρα Μπάστα-Γεωργακοπούλου, γιατροί και νοσηλευτές του Καραμανδανείου και το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών του Καραμανδανείου, ο Πρόεδρος κ Πολυκρέτης Λευτέρης, η Αντιπρόεδρος κ. Μαρίνα Αλεξοπούλου, ο Γεν. Γραμματέας κ. Χρήστος Πετρόπουλος, ο Ταμίας κ. Γιώργος Γραμματίκας και ο αναπληρωτής Ταμίας κ. Κώστας Συνοδινός.

Κεντρικός Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο κος Αναστάσιος Αρνιακός, Κοινωνικός Λειτουργός του Κέντρου Ψυχικής Υγείας του Νοσοκομείου "Άγιος Ανδρέας".

Κατά τον χαιρετισμό της η Διοικήτρια α/α του Καραμανδανείου κ. Γατοπούλου Αικατερίνη, εξήρε τις προσπάθειες του Συλλόγου και τόνισε ότι το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων μέσω της Διοίκησης του, στηρίζει πάντοτε το Σύλλογο των Αιμοδοτών, παραχωρώντας τον νυν χώρο στο Νοσοκομείο ως γραφείο του Συλλόγου και υποσχέθηκε να το εξοπλίσει με έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και ξενοδοχειακό εξοπλισμό.

Όλοι οι Εθελοντές Αιμοδότες κατά την βράβευσή τους καταχειροκροτήθηκαν, για την προσφορά τους στον ιερό χώρο της Αιμοδοσίας και του Εθελοντισμού.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς