Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

5 Ιουνίου: Ο τελικός Τουρνουά «Κώστας Δαβουρλής 2016»



Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου εργαζομένων (επαγγελματικών τάξεων) με την επωνυμία «ΚΩΣΤΑΣ  ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ» που διοργανώνει το Τμήμα Άθλησης Πολιτισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Πατέρων και Επιτροπή Πρωταθλήματος την Κυριακή 5 Ιουνίου και ώρα 19:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις «DA LUZ»  θα γίνει  ο μεγάλος τελικός  του πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων: ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ και των  ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ.


 Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι ομάδες θα παραταχθούν με τις καλύτερες συνθέσεις που έχουν στο ρόστερ τους, και πιστεύουμε να παρακολουθήσουμε έναν ενδιαφέρον και όμορφο αγώνα.

Με το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσουν  χοροί από το χορευτικό τμήμα του Δήμου Πατρέων, απονομές στις ομάδες του τελικού καθώς και στις είκοσι δύο ομάδες που συμμετείχαν στην διοργάνωση και η  βραδιά θα κλείσει με ένα  μπουφέ προς τους καλεσμένους.

Ζητείται έλεγχος ποιότητας των νερών στις ακτές του Δήμου Πατρέων

Ο  Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Περιβάλλοντος και Έργων Υποδομής του Δήμου Πατρέων Παύλος Στάμος, με εξαιρετικά επείγον έγγραφο προς τις Διευθύνσεις, Περιβάλλοντος - Χωρικού Σχεδιασμού και Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ζητά να ελεγχθεί η ποιότητα των νερών στις ακτές του Δήμου Πατρέων που μολύνθηκαν από τα λύματα.
Συγκεκριμένα ο κ. Στάμος αναφέρει τα εξής:

«Παρακαλούμε να πάρετε δείγματα και να ελέγξετε την ποιότητα των υδάτων σε όλη την Νότια Παραλιακή Ζώνη του Δήμου μας, από Μονοδέντρι έως Καμίνια, λόγω της παρατηρούμενης έντονης μόλυνσης της θάλασσας από λύματα και να μας ενημερώσετε άμεσα για να πληροφορήσουμε τους κατοίκους των προαναφερόμενων περιοχών».

Ετοιμάζεται η κατασκήνωση στο χώρο της πλαζ στην Αγυιά

Δεκάδες παιδιά λαϊκών οικογενειών του Δήμου Πατρέων θα φιλοξενηθούν και φέτος, στην ημερήσια παιδική κατασκήνωση του Δήμου, στο χώρο της πλαζ στην Αγυιά. Ένας χώρος, που θα δώσει στα παιδιά την δυνατότητα να περάσουν όμορφα και δημιουργικά, δίπλα στην θάλασσα.

Πέρυσι, φιλοξενήθηκαν περίπου 600 παιδιά στους τέσσερις κύκλους της κατασκήνωσης, ενώ φέτος εκδηλώνεται μεγαλύτερο ενδιαφέρον και τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν αναμένεται να φτάσουν τα 800.
Ο χώρος εκτός από ευκαιρία για διασκέδαση, θα δώσει στα παιδιά τη δυνατότητα, με την υποδομή που έχει δημιουργηθεί να ενισχυθεί η κοινωνικότητα και η συλλογικότητά τους, μέσα από διάφορες εκπαιδευτικές δράσεις.

Οι παιδικές κατασκηνώσεις θα χωριστούν και φέτος σε τέσσερις περιόδους, με την πρώτη να ξεκινά στις 21 Ιουνίου, ενώ η προθεσμία της υποβολής αιτήσεων για τις ενδιαφερόμενες οικογένειες λήγει στις 10 Ιουνίου.

Το ενδιαφέρον μέχρι στιγμής είναι μεγάλο, ενώ καταβάλλονται προσπάθειες από τους εργαζόμενους του Δήμου στους  αρμόδιους τομείς, να ξεκινήσει φέτος τη λειτουργία της και η ημερήσια παιδική κατασκήνωση στα Ροΐτικα.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Πατρέων στην πλαζ της Αγυιάς, συνεχίζεται μέχρι 26 Ιούνη και είναι το εξής:

-Αύριο Σάββατο 4 Ιούνη: Πολιτιστικός Σύλλογος Έσω - Έξω Αγυιάς και Τερψιθέας "Τα Μειλίχια".

- Κυριακή 5 Ιούνη: Ημερίδα με θέμα: «Προστασία και ευαισθητοποίηση του κοινού για το Περιβάλλον», στα πλαίσια του εορτασμού της Ημέρας Περιβάλλοντος και σε συνεργασία με τον Αναπληρωτή Καθηγητή του ΕΑΠ Δρ. Ιωάννη Καλαβρουζιώτη και την Επίκουρη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών Δρ. Χρυσή Καραπαναγιώτη.
- Την ίδια μέρα (Κυριακή): 1ο Φεστιβάλ Υγείας Πάτρας των Συλλογικοτήτων: Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα Παράρτημα Πάτρας (ΕΛΕΑ-ΝΑ), Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδας (ΕΕΑΣΚΠ) και Ομίλου Εθελοντών Κατά του Καρκίνου Τ.Σ. Πάτρας (ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ)
-Τρίτη 7 Ιούνη: 67ο, 30ο και Νηπιαγωγείο Μιντιλογλίου, ψυχαγωγικές δράσεις.
-9 και 10 Ιούνη: Παρουσίαση Πολιτιστικών Προγραμμάτων της Α/βαθμιας Εκπαίδευσης Νομού Αχαΐας.
-10, 11 και 12 Ιουνίου 2016: Έκθεση Ενθυμημάτων του Μουσείου "'Φιλιώ Χαϊδεμένου".
-12 Ιούνη: 1ο Μικρασιατικό Αντάμωμα Πελοποννήσου.
-14 Ιούνη: 3ο Ειδικό Νηπιαγωγείο Πατρών, απογευματινή γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς παρουσία γονέων.
-15 Ιούνη: Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του φροντιστηρίου ξένων γλωσσών "Κουτσαντώνη" για τη λήξη της σχολικής χρονιάς.
-16 Ιούνη: Θεατρική παράσταση από τους μαθητές του 15ου Γυμνασίου Πάτρας.
-25 Ιούνη: Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του φροντιστηρίου ξένων γλωσσών "Ρηγάλου" για τη λήξη της σχολικής χρονιάς.
-26 Ιούνη: Φεστιβάλ yoga.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς