Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Σε 24ωρη λειτουργία το Κέντρο Υγείας της Ραφήνας!


Φωτογραφία αρχείου.


Γ. Πάντζας: Η κυβέρνηση στηρίζει τα Κέντρα Υγείας στην Ανατολική Αττική και την απόφαση της 1ης ΔΥΠΕ


Από σήμερα 1-6-2016, σήμερα, με απόφαση της 1ης ΔΥΠΕ, τίθενται σε 24ωρη εφημερία όλα τα Κέντρα Υγείας της Ανατολικής Αττικής. Μεταξύ αυτών και το υπερσύγχρονο Κέντρο Υγείας στη Ραφήνα, το οποίο μετά από αγώνες των τοπικών φορέων, της Δημοτικής Αρχής και του Βουλευτή Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Πάντζα, τίθεται σε 24ωρη λειτουργία.
Το γεγονός αυτό συμβάλλει και ενισχύει το συνολικό σχεδιασμό της 1ης ΔΥΠΕ για καθολική και ποιοτική πρωτοβάθμια περίθαλψη στην Ανατολική Αττική. Επίσης, δημιουργεί τις προϋποθέσεις προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες υγειονομικές ανάγκες τις περιοχής κυρίως τους θερινούς μήνες που ο αριθμός των κατοίκων που εξυπηρετούνται από τα ΚΥ της Ανατολικής Αττικής αυξάνεται δραματικά λόγω της τουριστικής περιόδου.
Σε αυτή την εξέλιξη ο βουλευτής Αττικής ανέφερε τα εξής:
«Ενώ τα προηγούμενα χρόνια πολλά από τα Κέντρα Υγείας της Ανατολικής Αττικής παρουσίαζαν μια εικόνα διάλυσης, σήμερα η κυβέρνηση, το Υπουργείο Υγείας με την Διοίκηση της 1ηςΔΥΠΕ, κάνουν τα μέγιστα προκειμένου τα Κέντρα Υγείας να ανταποκριθούν στο έργο τους. Τα αποτελέσματα είναι απτά, και ενθαρρυντικά. Μέσα σε αυτά και η 24ωρη λειτουργία και εφημερία του Κέντρου Υγείας στη Ραφήνα, το οποίο ήταν πάγιο και αναγκαίο αίτημα της περιοχής και έρχεται να ενισχύσει την υγειονομική υποδομή της Ανατολικής Αττικής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς