Σπιράλ αβεβαιότητας για τον τηλεοπτικό σταθμό Mega καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ούτε στη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ της Τηλέτυπος επιτεύχθη συμφωνία μεταξύ των μετόχων.

 
Μεγάλη είναι η αγωνία των εργαζομένων του σταθμού, οι οποίοι σε ενημέρωσή τους από τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο του MEGA Νίκο Πεφάνη, άκουσαν ότι ίσως και σήμερα Τετάρτη θα υπάρξει η επίσημη ενημέρωση για τη στάση των μετόχων και τη διάσωση ή όχι του καναλιού.
Στάση αναμονής τηρεί και η ΕΣΗΕΑ, η οποία αναμένεται να ζητήσει και αυτή από την πλευρά της, επίσημη ενημέρωση από τους μετόχους.

Σήμερα αναμένεται να συνεδριάσουν εκ νέου και οι εργαζόμενοι του σταθμού στις εγκαταστάσεις του καναλιού για να προσδιορίσουν την περαιτέρω στάση τους. 


Η κακή πολιτική διαχείριση του ειδησεογραφικού τμήματος, που έγινε από τον διευθυντή Στ. Ψυχάρη, ο οποίος φαίνεται να έβαλε υπεράνω των συμφερόντων του σταθμού, τα συμφέροντα του εκδοτικού συγκροτήματος που προΐσταται, οδήγησε την κατάσταση στην πτώση εσόδων, με δεδομένη την μικρή διαφημιστική πίτα της αγοράς και στο αδιέξοδο. 

Τα δε χρέη προς τις τράπεζες είναι άμεσα απαιτητά αφού η «Τηλέτυπος» που διαχειρίζεται τον τηλεοπτικό σταθμό έχει παραβιάσει τα όποια χρονικά περιθώρια της έχουν δοθεί για την εν μέρει εξυπηρέτησή τους.

Τουτέστιν 15 εκατομμύρια ευρώ, που είναι απαιτητά άμεσα από το σύνολο των δανείων, δεν τα εισφέρει και ως εκ τούτου, οι προβλέψεις για το μέλλον του σταθμού είναι δυσοίωνες.