Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Επί χρόνια ζητούν ν' ανοίξει το κλειστό Νοσοκομείο, αλλά..

Πανοραμική άποψη της Έξω Γωνιάς Σαντορίνης.
 

Απίστευτο: Ετοίμασε ο Δήμος Σαντορίνης στην Έξω Γωνιά σπίτια για τους νοκομειακούς γιατρούς και ο ιδιώτης κατέστρεψε τις υποδομές!

Μια απίστευτη ιστορία  αποκάλυψε αναγνώστης του σαντορινέικου πόρταλ www.neasantorinis.gr/ στην Έξω Γωνιά, εκεί που ο Δήμος προετοίμαζε σε Δημοτικό χώρο διαμερίσματα προκειμένου να στεγαστεί  μέρος του προσωπικού που θα εργαστεί στο νέο νοσοκομείο, το οποίο θα λειτουργήσει, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργού Υγείας. 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα νοσοκομείο, κόσμημα της περιοχής, από την στιγμή που θα τεθεί σε λειτουργία, παρέμενε κλειστό επί 10ετία για να εξυπηρετηθούν ιδιωτικά συμφέροντα, την στιγμή που οι κάτοικοι Σαντορίνης, ιδιαίτερα τον χειμώνα, με τους ισχυρούς ανέμους βρίσκονται απομονωμένοι ενώ ακόμη και η γέννηση μίας εγκύου αποτελεί διακύβευμα, κάτι που ωθεί στην ανεύρεση λύσης σε αθηναϊκά νοσοκομεία!

Ο Δήμος Σαντορίνης λοπόν, προχώρησε μετά την επισκευή του συγκεκριμένου κτιρίου στην σύνδεσή του με το αποχετευτικό δίκτυο αλλά και με το δίκτυο παροχής νερού .
 
Όμως γείτονας που διεκδικεί στα δικαστήρια παρακείμενο οικόπεδο κατέστρεψε μέρος των υποδομών με αποτέλεσμα να μην είναι και πάλι δυνατή η εγκατάσταση εκεί των εργαζομένων στο νοσοκομείο.

Τα «Νέα της Σαντορίνης» επιβεβαίωσαν την καταγγελία του αναγνώστη  και οι πληροφορίες του λένε πως ο ίδιος ο Δήμαρχος έχει αναλάβει να βρει λύση στο πρόβλημα.

Σημειώνουμε ότι το παρακείμενο οικόπεδο στη Έξω Γωνιά διεκδικεί ιδιώτης ο οποίος υποστηρίζει ότι του ανήκει ενώ από την πλευρά του τόσο ο πρώην Πρόεδρος του χωριού κ. Μάρκος Δανέζης όσο και ο Δήμος σήμερα θεωρούν ότι υπάρχουν συμβόλαια που αποδεικνύουν ότι το κίνητο ανήκε στην πρώην Κοινότητα και με την κατάργησή της περιήλθε στην ιδιοκτησία του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς