Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Παραδόθηκε ανακαινισμένο το 12ο Λύκειο Πάτρας




Ενάντια στο κλείσιμο της αξιολόγησης ο Πελετίδης - Λειτουργία της ποδηλατοκίνησης

Παραδόθηκε ανακαινισμένο στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, το 12ο Λύκειο Πάτρας (πρώην Αθλητικό Σχολείο), στην Λεωφόρο Βενιζέλου, κοντά στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.


Ανακαινίσθηκαν οι όψεις του σχολείου, έγιναν μικρής έκτασης εργασίες και στο εσωτερικό του, ενώ καθαρίστηκε και ο περιβάλλων χώρος του, ο οποίος εκτός από τα χόρτα που είχαν πολλαπλασιαστεί, είχε μετατραπεί σε «χωματερή» από τα μπάζα που έπεφταν εδώ και χρόνια.


Την Παρασκευή ξεκινά η λειτουργία της ποδηλατοκίνησης

Την Παρασκευή 6 Μάη, στις 12 το μεσημέρι στο Δημαρχείο Πατρέων, θα υπογραφεί μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, συμφωνία παραχώρησης των κοινοχρήστων ποδηλάτων που η Περιφέρεια προμηθεύτηκε, στο πλαίσιο υλοποίησης του ευρωπαϊκού έργου GIFTZ και θα ενταχθούν σε ένα, ενιαίο σύστημα κοινόχρηστων ποδηλάτων της Πάτρας.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Πατρέων και ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας, θα μεταβούν στο σταθμό των κοινοχρήστων ποδηλάτων στην πλατεία Γεωργίου, όπου θα ενημερωθούν και θα παρακολουθήσουν την έναρξη λειτουργίας του συστήματος.

Πάτρα: Ενάντια στο κλείσιμο της αξιολόγησης ο Πελετίδης


Η Δημοτική Αρχή, υλοποιώντας το πρόσφατο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο ψήφισαν όλες οι παρατάξεις που συμμετείχαν στη συνεδρίαση, πλην της ΡΑΠ (παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ), θα σταθεί με συνέπεια δίπλα στους αγώνες και τις κινητοποιήσεις, ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα, το ασφαλιστικό, το φορολογικό και τα νέα μέτρα που φέρνει η διαπραγμάτευση κυβέρνησης – Ε.Ε. –ΔΝΤ, για το κλείσιμο της αξιολόγησης.

Η Δημοτική Αρχή στηρίζει τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους ΟΤΑ, που πραγματοποιούν την Πέμπτη, 5 Μάη, καταλήψεις σε Δημοτικές Υπηρεσίες και Δημαρχεία, ενάντια στο αντιασφαλιστικό Ν/Σ της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς