Ξεχασιάρηδες αποδείχθηκαν οι πράκτορες της CIA καθώς μετά από εκπαιδευτική άσκηση για σκύλους σε σχολείο που ήταν κλειστό λόγω των ανοιξιάτικων διακοπών... αμέλησαν να πάρουν μαζί τους μία τσάντα με εκρηκτικά.

Στη Βιρτζίνια, πράκτορες της αμερικανικής μυστικής υπηρεσίας, προκειμένου να πραγματοποιήσουν άσκηση εκπαίδευσης σκύλων για ανίχνευση εκρηκτικών, έκρυψαν τσάντα με εκρηκτικά σε σχολικό λεωφορείο κάτω από το καπό της μηχανής.


Κάποια από τα εκρηκτικά έπεσαν από την τσάντα με αποτέλεσμα, το σχολικό να πραγματοποιεί δρομολόγια από και προς το σχολείο για δύο μέρες χωρίς κανείς να καταλάβει ότι η μηχανή του λεωφορείου "έκρυβε" εκρηκτικά.

Τα εκρηκτικά, εντοπίστηκαν την Τετάρτη κατά τη διάρκεια ελέγχου συντήρησης του οχήματος. Αμέσως ενημερώθηκε ο τοπικός σερίφης, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τη CIA, πράκτορες της οποίας έσπευσαν στο σχολείο και αφαίρεσαν τα εκρηκτικά.

Το συγκεκριμένο σχολικό, μετέφερε 26 μαθητές από δύο δημοτικά σχολεία κι ένα λύκειο για δύο μέρες, διανύοντας συνολικά 145 μίλια.
Πάντως, για προληπτικούς λόγους τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά έλεγξαν και τα υπόλοιπα λεωφορεία, χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν κάτι.