Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Σύσσωμοι θα ψηφίσουν οι Αχαιοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

 Διαψεύδοντας τη φημολογία, που σέρνεται αυτές τις μέρες και φθάνει μέχρι το σημείο της υποτιθέμενης παραίτησης του Ευκλ. Τσακαλώτου, τώρα που η διαπραγμάτευση για την αξιολόγηση βρίσκεται σε καλό σημείο, λίγο πριν την ολοκλήρωσή της, οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα, δείχνουν την αποφασιστικότητα για έξοδο από τα καυδιανά δίκρανα των δανειστών και της Τρόικας Εσωτερικού, που έχουν συμπτύξει μαύρο μέτωπο κατά της κυβέρνησης της Αριστεράς. Παράλληλα η αν. υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου στέλνει χαρμόσυνες ευχές ενόψει του Πάσχα στους φίλους ψηφοφόρους και τα μέλη του κόμματος στην Αχαΐα.  


Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ριζούλης και Κώστας Σπαρτινός, ενόψει του νέου ασφαλιστικού που πρόκειται να ψηφιστεί θα προσθέσουν την ψήφο τους ως συμπαγή ομάδα μαζί με την Σία Αναγνωστοπούλου.

«Θα το ψηφίσω καθώς πρόκειται για ένα ασφαλιστικό το οποίο προβλέπει και για αυτούς που δεν συμπληρώνουν αρκετά χρόνια ασφάλισης, είπε ο Ανδρ. Ριζούλης. Και τόνισε ότι το Ν/Σ
«στηρίζει και τους πιο αδύναμους, ενώ μεριμνεί και για τους μακροχρόνια άνεργους. Έχει σημασία ότι πρόκειται για ένα ασφαλιστικό το οποίο είναι βιώσιμο». 

Και επισήμανε: «Προφανώς υπάρχουν αδικίες, ανισότητες, μεροληψία αλλά όλα γίνονται με δεδομένη την κατάσταση των ταμείων αλλά και την βιωσιμότητά τους. Άλλωστε προς το παρόν δεν υπάρχει και κάποια επίσημη πρόταση από την αντιπολίτευση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για το ίδιο θέμα μίλησε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σπαρτινός τονίζοντας ότι:

«Το ασφαλιστικό είναι ένα θέμα που βρίσκεται ακόμα υπό συζήτηση. Δεν έχω διάθεση να δημιουργήσω προβλήματα στην Κυβέρνηση, έχω όμως διάθεση να βελτιωθούν οι βαριές πτυχές του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κ. Σπαρτινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς