Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Βαίνουν αποδυναμωμένοι συμμετοχών, αλλά συνεχίζουν


Αυτο είναι το... ποτάμι, που έλεγε σήμερα το πρωί ο Κ. Πελετίδης στην ανακοίνωσή του κατά του ΣΥΡΙΖΑ! Κατανοητή η πικρία του, μετά από τέτοιες εικόνες αγωνιστικής μιζέριας!



Μεγάλο μέρος αυτών που έλαβαν μέρος στο πρώτο τμήμα μέχρι Αίγιο, επέστρεψαν στην Πάτρα


Ξεκίνησε στις 9 χθες το πρωί από το Αίγιο, η δεύτερη μέρα της πορεία από την Πάτρα στην Αθήνα, σαφώς αποδυναμωμένη από συμμετετοχές. Μεγάλο μέρος αυτών που έλαβαν μέρος στο πρώτο τμήμα μέχρι Αίγιο, επέστρεψαν στην Πάτρα. Από την προηγούμενη ημέρα το βράδυ εστήθηκε λαϊκό γλέντι

Επικεφαλής της πορείας ήταν ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ενώ συμμετείχε μέχρι τα Νικολέικα και ο Δήμαρχος Αιγιάλειας Θανάσης Παναγόπουλος.

Λίγο πριν η πορεία βγει από το Αίγιο, πέρασε μπροστά από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπου εκεί τους ανέμεναν οι πυροσβέστες και υποδέχθηκαν την πορεία με χειροκροτήματα.

Η πρώτη στάση των διαδηλωτών έγινε στα Νικολέικα, όπου και τους υποδέχθηκαν το Τοπικό Συμβούλιο και οι κάτοικοι των Νικολεΐκων.
Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον Πρόεδρο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Νικολεΐκων, τον Δήμαρχο Πατρέων και τον Δήμαρχο Αιγιάλειας.

Λίγο μετά τις 2 μ.μ., η πορεία έφτασε στο Διακοπτό.

Τρίτη ημέρα της πορείας και αποδυναμωμένη από συμμετοχή

Χωρίς σχολιασμό...
Τρίτη ημέρα της πορείας και οι μετέχοντες ξεκίνησαν σήμερα το πρωί, ημέρα Τρίτη. από την Ακράτα. Είναι το... ποτάμι κατά της ανεργίας, που λέει ο Κ. Πελετίδης, αλλά περαιτέρω αποδυναμωμένο από συμμετοχές.

Λίγο μετά τις 11 το πρωί, οι διαδηλωτές έμπαιναν στο Δερβένι, όπου έγινε και η πρώτη στάση.

Μαζί στην πορεία ήταν και ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Αιγιάλειας, Φάνης Σταυρόπουλος.

Φθάνοντας η πορεία στο Δερβένι, έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής από τους κατοίκους, ενώ μια μικρή εκδήλωση, οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευρωστίνης, «Ευ ζην».

Εξάλλου χθες στο Διακοπτό, τους διαδηλωτές υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς, ο οποίος δήλωσε αλληλέγγυος αυτής της πρωτοβουλίας, ενώ συμμετείχε και στην πορεία.

Το τερματικό σημείο της δεύτερης μέρας, ήταν η Ακράτα. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς