Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Με τρίκυκλο ποδήλατο ο Δήμαρχος Πατρέων στην πορεία!




Βραδινές πληροφορίες τον θέλουν να έχει υποστεί ποδάγρα, λόγω της εντατικοποίησης των προσπαθειών του, να προσελκύσει τους ανέργους!

Τα νέα είναι καταιγιστικά, η έλλειψη χρόνου για επιβεβαίωση της είδησης μας αναγκάζει να την παρουσιάσουμε με επιφύλαξη. Ωστόσο κάποιοι επιμένουν. 

Η εφημερίδα «Τα  Γεγονότα της Αχαΐας» παρουσιάζει την είδηση ανεπιφύλακτα και με αποκλειστικότητα: «Ο Αλ. Τσίπρας... χαλάει τα σχέδια ΚΚΕ - Πελετίδη» και μεταξύ άλλων φέρει ως σίγουρη την υποδοχή των βαδιστών που θα πορευτούν μέχρι το Σύνταγμα από την Κυριακή το πρωί στις 9, να τους υποδέχεται ο Πρωθυπουργός στην Αθήνα. Παράλληλα πιέσεις ασκούνται από τον σύλλογο συνταξιούχων Πάτρας να επεκτείνουν την απόσταση μέχρι την Θεσσαλονίκη, ενώ άλλοι πιο φανατικοί προτείνουν μέχρι την Κόκκινη Πλατεία, όπου και το άγαλμα του Λένιν.
Από την άλλη πλευρά, έντονες είναι οι διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ Κεντρικά για την απόκτηση αδείας τηλεοπτικής εκ μέρους της εφημερίδας ΑΥΓΗ, (σχετικό σημερινό δημοσίευμα) που πληροφορίες την φέρουν να  παρουσιάζει ως πρώτο θέμα της ρεπορτάζ από την υποδοχή Τσίπρα στον Κ. Πελετίδη.
Ωστόσο επιφυλάξεις έχει το Istologio G. Mosxou, καθώς απόψε έγινε γνωστό ανεπισήμως πως ο Δήμαρχος Πατρέων υπέστη υπερκόπωση από την εντατικοποίηση των προσπαθειών του και ποδάγρα, με αποτέλεσμα να τίθεται ερώτημα όσον αφορά την συμμετοχή του στο περπάτημα έως το Σύνταγμα. Εξετάζεται το ενδεχόμενο να τον βάλουν σε τρίκυκλο ποδήλατο, με ρυμουλκούμενο καροτσάκι!

1 σχόλιο:

  1. Δηλαδή, κάτι από Πάντζο Βίλα, στο Μεξικό. Συνεχίστε την Επανασταση χωρίς εμένα. Λόγω ποδάγρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς