Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

ΟΧΙ στο μίσος, τη βία και τους πολέμους του Ντ.Τραμπ

Απίστευτο -- κοντεύουμε τα 2 εκατ. υπογραφές! Ας κάνουμε αυτό το ανοιχτό γράμμα την πιο εκκωφαντική απάντηση ενάντια στο διχασμό – υπόγραψε και διάδωσέ το:

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα εναντίον της Ευρώπης, ενώ υπόσχεται να «ξεσκίσει» τη Συρία στις βόμβες.

Η υποψηφιότητα του μεγιστάνα Ντόναλντ Τραμπ για Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν είναι πλέον αστείο.

Όμως ένα παγκόσμιο κύμα αντίδρασης γεννιέται από εκατομμύρια πολίτες από κάθε γωνιά του κόσμου. Πρόσθεσε το όνομά σου στο μεγαλύτερο ανοιχτό γράμμα που δημοσιεύτηκε ποτέ, για να πούμε ΟΧΙ στο μίσος, τη βία και τους πολέμους του Ντόναλντ Τραμπ.

Όταν πιάσουμε τα 2 εκατ. υπογραφές, θα δημοσιεύσουμε το γράμμα στα μεγαλύτερα διεθνή μέσα ενημέρωσης:


ΥΠΟΓΡΑΦΩ

Αγαπητέ κ. Τραμπ,

Ο κόσμος είναι ενάντια στο φασισμό, το φόβο και το μίσος σου. Είμαστε ενάντια στη βία, τα βασανιστήρια και τις δολοφονίες αμάχων που προτείνεις. Είμαστε ενάντια στο διασυρμό των γυναικών, των μουσουλμάνων, των μεξικάνων και των εκατομμυρίων ανθρώπων στους οποίους επιτίθεσαι απλά και μόνο επειδή δεν είναι όμοιοί σου, δεν μιλούν τη γλώσσα σου, ή δεν προσεύχονται στον ίδιο θεό με εσένα.

Μπροστά στο φόβο που μας πλασάρεις, επιλέγουμε την αλληλεγγύη. Στην ηχώ της απελπισίας σου, απαντάμε με ελπίδα. Και το κενό της άγνοιας σου, το γεμίζουμε με κατανόηση.

Ως πολίτες από κάθε γωνιά του κόσμου είμαστε ενωμένοι ενάντια στο διχασμό που εκπροσωπείς.

Με εκτίμηση,

Πρόσφατες υπογραφές -- Υπογράφω

ΥΠΟΓΡΑΦΩ

Υπόγραψε τώρα με ένα κλικ


Όσο ο Τραμπ κηρύττει το μίσος, τόσο πυροδοτεί τους εξτρεμιστές. Ήδη το ISIS χρησιμοποιεί αποσπάσματα από τις ομιλίες μίσους του Τραμπ για να πορώσει και να προσηλυτίσει νέους τρομοκράτες!

Η δύναμη του Τραμπ πηγάζει από την τεράστια προβολή που δίνουν τα αμερικανικά ΜΜΕ στην εριστική προσωπικότητά του.

Μπορούμε όμως να στρέψουμε τη δημοσιότητα του Τραμπ εναντίων του, δημιουργώντας ένα παγκόσμιο κύμα κατά της εκστρατείας του και τραβώντας την προσοχή των διεθνών ΜΜΕ. Αλλά για να πετύχει αυτό το σχέδιο, πρέπει εκατομμύρια πολίτες να ενώσουμε τις φωνές μας τώρα.

Υπόγραψε το ανοιχτό γράμμα που κάνει τον γύρο του κόσμου πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο και στείλε το σε φίλους και γνωστούς. Όταν πιάσουμε τα 2 εκατ. υπογραφές, θα δημοσιεύσουμε το γράμμα στα μεγαλύτερα διεθνή μέσα και θα κινητοποιήσουμε πολιτικούς και διασημότητες για να ενισχύσουν τη φωνή μας.

Ας δημιουργήσουμε το παγκόσμιο κύμα ενότητας που θα πνίξει την εκστρατεία διχασμού του Τραμπ:

https://secure.avaaz.org/el/deartrump/?bBERZdb&signup=1&cl=9880646233&v=75589

Με ελπίδα και αποφασιστικότητα,
David, Nell, Dalia, Nataliya, Mia, Andrew και όλη η ομάδα του Avaaz

Υ.Γ. Η τεράστια συμμετοχή είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να πετύχει αυτό το σχέδιο. Αν ο καθένας και καθεμία από εμάς στείλουμε το ανοιχτό γράμμα σε 10 φίλους για να το υπογράψουν, μπορούμε να κινητοποιήσουμε εκατομμύρια ανθρώπους και να αποδείξουμε ότι ο κόσμος απορρίπτει την πολιτική του διχασμού, του φόβου και του μίσους που εκπροσωπεί ο Τραμπ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς