Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

«Τσεκούρι» σε συντάξεις, υγεία κ.α. όταν έρθει ο Κούλης!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο στο σύνδεσμο http://www.altsantiri.gr/ για να αισθανθείτε το... οικονομικό τσεκούρι του Κούλη, όπως αποκαλύπτει στο Mega ο τσεκουράκιας Μάκης Βορίδης!  


«Το πρόγραμμα της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά ήταν περικοπές στο δημόσιο 80% και φορολογία 20%. Γιατί; Γιατί ήταν λειτουργικό»!


Είναι από τις περιπτώσεις που δε χρειάζονται πολλά σχόλια. Οι προθέσεις τους είναι σαφείς και δεν κρύβονται. Όταν έρθει στα πράγματα ο Κυριάκος… κόψιμο συντάξεων, περικοπές στην υγεία, στην παιδεία και ιδιωτικοποιήσεις παντού.

«Το πρόγραμμα της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά ήταν περικοπές στο δημόσιο 80% και φορολογία 20%. Γιατί; Γιατί ήταν λειτουργικό. Εάν υπάρξει μια κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, υπάρχει η βαθιά πεποίθηση ότι θα υπάρξει ένας πρωθυπουργός που θα αλλάξει δομικά την ελληνική οικονομία, θα κάνει βαθιές και μεγάλες μεταρρυθμίσεις, είναι απολύτως εγγυημένο, ότι την άλλη μέρα η οικονομία θα μπει σε τροχιά ανάπτυξης, απολύτως εγγυημένο». Αυτά δήλωσε ο Μάκης Βορίδης, στην «Κοινωνία ώρα MEGA», που την Τετάρτη κρίνεται η τύχη του, από το εάν θα πληρωθούν οι τεχνικοί του!

Ο «τσεκουράκιας», όμως ξεκαθάρισε ακόμα: «Το πακέτο μέτρων θα το βάζαμε στο τραπέζι και θα ήταν πιο εύκολο, να σας πω γιατί… Όταν λες ότι την προσαρμογή θα την κάνω από τις δαπάνες, οι δαπάνες είναι μετρήσιμες και είναι σταθερό το τι εξοικονομείς, όταν λες ότι θα την κάνω από αύξηση των φόρων είναι ζητούμενο, ψάχνεις να το βρεις, μπορεί να το εισπράξεις, μπορεί και όχι…».

Οπότε, βουρ παιδιά να ρίξουμε τον Τσίπρα, για να αποτελειώσουμε ότι έχουμε αφήσει εκκρεμές. Κι επειδή η αριστερή παρένθεση μας τελείωσε αμετάκλιτα και η αξιολόγηση προχωρεί κανονικά κια εντός της Μ. Εβδομάδας κλείνει το θέμα, ας βάλετε ένα χεράκι και εσείς οι υπόλοιποι, εκτός ΝΔ.

Άλλωστε, ο εχθρός του εχθρού μας, φίλος μας!  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς