Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Λειτουργεί του ο Αξονικός στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου


Ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος του ΔΣ του Γ. Νοσοκομείου Αιτωλ/νίας, Π. Παπαδόπουλος.


Με αφορμή την έναρξη της λειτουργίας του αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος του ΔΣ του Γ. Νοσοκομείου Αιτωλ/νίας, Π. Παπαδόπουλος, μίλησε «Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7». 

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδόπουλος, «είναι ξεκάθαρο ότι μετά από συντονισμένες ενέργειες άρχισε πλέον και λειτουργεί για τις εσωτερικές ανάγκες του Νοσοκομείου και σε συνδυασμό ότι προχτές ανακοινώθηκε η πρόσληψη ενός ακτινοδιαγνώστη για δύο χρόνια και τριών ατόμων βοηθητικού προσωπικού σε σχέση με συγκεκριμένα μηχανήματα, καταλαβαίνετε ότι σημαίνει πάρα πολλά πράγματα για τον ευαίσθητο τομέα της υγείας και όσον αφορά το κόστος της επιβάρυνσης και της μετακίνησης των ασθενών στο Αγρίνιο ή σε ιδιωτικές κλινικές».  

Ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε επιπλέον ότι το γεγονός «έχει μαθευτεί και έχει θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία», ενώ ανέφερε ότι «για να πάρει την άδεια ο συγκεκριμένος αξονικός από το Δημόκριτο, εκκρεμούσε η υπόθεση από το 2012».

Πιο αναλυτικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

"Υπάρχουν και καλές ειδήσεις στον πολύπαθο χώρο της υγείας και δη του Νοσοκομείου Μεσολογγίου. Ξεκίνησε σήμερα 18/4 η λειτουργία του αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο – ο οποίος ήταν ανενεργός τουλάχιστον δύο (2) χρόνια από τη μεταφορά και την τοποθέτησή του – με την υποστήριξη εξειδικευμένου προσωπικού από τη νοσηλευτική μονάδα του Αγρινίου και την θερμή ανταπόκριση του υπάρχοντος προσωπικού της νοσηλευτικής μονάδας Μεσολογγίου.

Επισημαίνουμε ότι η πλήρης λειτουργία του θα δοθεί σταδιακά και το πρώτο χρονικό διάστημα θα εξυπηρετεί τις εσωτερικές κυρίως ανάγκες των κλινικών του Νοσοκομείου. Κάτι τέτοιο σημαίνει μικρότερο κόστος επιβάρυνσης, εξυπηρέτηση των ασθενών και λιγότερα δρομολόγια των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ προς Αγρίνιο.

Τα παραπάνω σε συνδυασμό με το νέο διορισμό (12/4/2016) επικουρικού ιατρού Ακτινοδιαγνώστη για δύο (2) χρόνια και την πρόσληψη τριών (3) Δ.Ε. και Τ.Ε. ατόμων για τις ανάγκες του ακτινολογικού τμήματος και όχι μόνο, δημιουργεί πλέον τις προϋποθέσεις για την ομαλή και ολοκληρωμένη λειτουργία των εν λόγω μηχανημάτων το επόμενο χρονικό διάστημα, ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις πλήρους κάλυψης των υφιστάμενων αναγκών.

Το κλίμα συνεργασίας και συγκεκριμένης στόχευσης για τα δίκαια αιτήματά μας, φέρνει πάντα τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα. Προπάντων την Δημόσια Υγεία και τον παράγοντα Άνθρωπο οφείλουμε όλοι να έχουμε σε προτεραιότητα.

Για ό,τι νεότερο, θα σας κρατάμε διαρκώς ενήμερους". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς