Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Να πάρει αποστάσεις ο Λαφαζάνης από πρακτικές ΕΚΟΦ



Φωτογρ. αρχείου. Παρακρατικοί της ΕΡΕ.

Νέοι της ΛΑΕ βιαιοπράγησαν κατά συγκεντρωμένων πολιτών της Αριστεράς ως άλλοι τραμπούκοι της ΕΡΕ, σε ομιλία του Ν. Παππά!

Το πυκνό ακροατήριο της οργάνωσης μελών Ζωγράφου, που πήγε να ακούσει τον Νίκο Παππά, να κατακεραυνώνει την ΝΔ και την στάσης της στο προσφυγικό, στην σύνδεσή της με τους εκβιαστές δημοσιογράφους και στα όσα θα καταγγείλει ο ΣΥΡΙΖΑ την ερχόμενη Τρίτη στη συζήτηση της Βουλής, δεν πτοήθηκε από τη μεγάλη καθυστέρηση στην έναρξη της ομιλίας, καθώς προηγήθηκε εισβολή ομάδας 30 ατόμων από την «πρωτοβουλία κατά του ασφαλιστικού "block it"», όπως υποδήλωνε το πανό που είχαν μαζί τους.


Μια πρωτοβουλία που έχουν συστήσει νέοι/ες της ΛΑΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Λίγοι από αυτούς βιαιοπράγησαν εις βάρος των πολιτών που είχαν πάει να ακούσουν την ομιλία, ενώ προς στιγμήν επενέβη και η Αστυνομία.

Την «ανοιχτή» όσο και «απερίφραστη» καταδίκη της αντι-συγκέντρωσης, από όλες τις συλλογικότητες της Αριστεράς ζήτησε ο Ν. Παππάς, δεδομένου ότι η λογική των αντι-συγκεντρώσεων συνιστά «παράδοση άλλων και όχι της Αριστεράς». Συνεπώς, «ό,τι άλλο (σ.σ. εκτός της καταδίκης) θα συνιστά οδυνηρή υποχώρηση», προειδοποίησε.

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει «την εισβολή μελών της ΛΑΕ» ως «μια πράξη εκτός Αριστερής αντίληψης και ιδεολογίας». Και προσθέτει: «Η παρεμπόδιση κομματικών εκδηλώσεων δεν έχει καμία σχέση με τις μαζικές κοινωνικές διεργασίες και προσιδιάζει σε πρακτικές άλλων πολιτικών χώρων, ξένων στην Αριστερά».

Να πάρει αποστάσεις ο Παναγιώτης Λαφαζάνης από τις πρακτικές που «θύμιζαν ΕΚΟΦ» ζήτησε ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς