Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Συν γυναιξί και τέκνοις το επόμενο ραντεβού κατά κεραίας


Η... καμινάδα στην κορυφή της σκεπής, που από εγκατάσταση πέλετ έγινε κεραία!



Σήμερα Δευτέρα, ώρα 5μμ, πολύς κόσμος έδωσε αγωνιστικό παρών, ενώ ο αντιδήμαρχος κ. Μελλάς ενημέρωσε ότι ο Δήμος παρήγγειλε μέτρηση στο Πανεπιστήμιο Πατρών


Πιστοί στο ραντεβού τους, παρά τα προαναγγελθέντα κακά καιρικά φαινόμενα, οι κάτοικοι της περιοχής Ζαρουχλεΐκων έδωσαν αγωνιστικό παρών, στο κάλεσμα των φορέων ενάντια στην τηλεφωνική κεραία του καρκίνο της οδού Θουκυδίδου 42. Παράλληλα συνεχίζοντας, ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχ. Τετάρτη, όπου θα εμφανισθούν συν γυναιξί και τέκνοις!
Τούτη τη φορά είχαν την συμπαράσταση των αντιδημάρχων Πατρέων κυρίων Μελλά και Πελεκούδα, αλλά και με σημαντική αστυνομική παρουσία, για τον... φόβο των... Ιουδαίων!
Διαμαρτυρήθηκαν με ομιλίες που ακολούθησαν και εξέφρασαν την αντίθεσή τους καθότι δήμοι άλλων περιοχών έχουν αγγίξει το θέμα, μη μένοντες απαθείς. Αυτο ίσως έδωσε την ευκαιρία στον αντιδήμαρχο κ. Μελλά να ενημερώσει, κατά την ομιλία του προς τους παρισταμένους κατοίκους, που σημειωτέον δεν ήσαν και λίγοι, ότι ο Δήμος Πατρέων βρίσκεται σε επαφή με το Πανεπιστήμιο Πατρών και ήδη περιμένει τα αποτελέσματα σχετικής μέτρησης, για να προχωρήσει περαιτέρω.
Παρών στην διαμαρτυρία έδωσαν οι εκπολιτιστικοί σύλλογοι, όπως αυτός του Ταραμπούρα, οι σύλλογοι γονέων των δημοτικών σχολείων 47ο, 67ο κ.α., αντιπροσωπεία συνταξιούχων του ΟΑΕ, η ΟΙΚΙΠΑ, διαμερισματικοί σύμβουλοι κα.π.
Χαρακτηριστικό της έντασης που επικρατεί είναι το γεγονός ότι ομάδα... θερμόαιμων συνοίκων επιδίωξαν προσωπική επαφή με τον ιδιοκτήτη,χτυπώντας το κουδούνι της πόρτας, για να μάθουν το λόγο που δέχθηκε την εγκατάσταση της κεραίας, κάτι που ευλόγως, αποσοβήθηκε στη συνέχεια.
Πάντως όπως σχολίαζαν κάτοικοι της περιοχής η εν λόγω κεραία δεν είναι η μόνη, αλλά η πέμπτη και γι αυτό δεν είναι θέμα προσωπικό, αλλά ωστόσο υπάρχει φόβος ότι σε περίπτωση αδράνειας μπορεί η περιοχή τους να καταστεί άτυπο πάρκο κεραιών. Με ότι κακό αυτό συμβαίνει.
Αυτός είναι και ο λόγος του φόβου, που ώθησε τους φορείς και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Τετάρτη ώρα 10 το πρωί, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στο ίδιο μέρος, με την παρουσία όλων των παιδιών των δημοτικών σχολείων της περιοχής και των νηπιαγωγείων.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς