Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Σύντομα γλίτωσαν - Χαράς ευαγγέλια στην Α.Δ/νση Αχαΐας


Τα βρήκε τα κονδύλια για την επισκευή!

Τα ασανσέρ επισκευάστηκαν και τούτο για να διαψευστούμε παταγωδώς!

Χωρίς ασανσέρ η Αστυν. Δ/νση Αχαΐας, ελλείψει κονδυλίων,  γράφαμε προ ημερών και ω του θαύματος κονδύλι για την επισκευή τους  βρέθηκε και πλέον οι συναλλασσόμενοι με τις υπηρεσίες του μεγάρου της οδού Ερμού, βρήκαν την υγεία τους και  χαράς ευαγγέλια!


Τα ασανσέρ επισκευάστηκαν και τούτο για να διαψευστούν παταγωδώς όσοι, μη εξαιρουμένου και εμού, αστόχως υποστηρίζαμε ότι η μοίρα των ενδιαιτουμένων   στους άνω ορόφους  είναι προδιαγεγραμμένη. Και ότι είχαν παραδοθεί στην ανελέητο λήθη.

Και ότι πιθανώς τα κονδύλια είχαν εξαντληθεί, παραδομένων και των υπολοίπων τους, στον ηλεκτρονικό της εξώθυρας προς κατασκευήν της.
«Επειγόντως πρέπει να βρεθεί κονδύλι για την συντήρησής τους  (σ.σ.: των ασανσέρ) ειδάλλως βλέπω τους ενδιαιτούμενους στα επάνω παρτμάν να προετοιμάζουν πόδια προπονημένα για μαραθώνιο! Ειδικά στους 3ο και 4ο ορόφους...», επιμέναμε.

Κι άντε καρναβαλιάτικα, να μην τους φθάνουν τα τρεξίματα στην πόλη για την τήρηση της τάξης, να έχουν και την καθημερινή προπόνηση στις σκάλες! Ω, ειμαί... 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς