Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Διαβάστε την πεποίθηση και τον καημό του Κυριακούλη

Ο Κούλης επαναλαμβάνει την απόφασή του, μόλις η Νέα Δημοκρατία κερδίσει τις εκλογές, (αν ποτέ) να συστήσει εξεταστική των πραγμάτων επιτροπή, που θα διερευνήσει τα πεπραγμένα της Ζήμενς, ή όχι μήπως;


Στεναχωριέται για τους πρόσφυγες της Ειδομένης, που ο Αλέξης δεν δείχει ανθρωπισμό, όπως αυτόν που έδειξε η ΝΔ του Σαμαρά, με το γκλοπ στις πλάτες των προσφύγων και τον Ξένιο Δία!



«Μέρα με την ημέρα που περνάει, εμπεδώνεται η πεποίθησή μου ότι, όσο πιο γρήγορα φύγει αυτή η Κυβέρνηση, τόσο το καλύτερο για τον τόπο». Την επισήμανση αυτή κάνει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας,  Κυριακούλης Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής» και στη δημοσιογράφο, κυρία Κατερίνα Κατσαβού. 

Αναφερόμενος στο προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα, ο Κούλς τονίζει ότι, «η Νέα Δημοκρατία επέλεξε να κάνει τα πάντα για τη διαμόρφωση εθνικής στρατηγικής  στο προσφυγικό, διότι είναι πράγματι ένα κρίσιμο θέμα με εθνικές διαστάσεις. Αυτό ήταν και το νόημα της επιμονής μας για τη Σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών στις 4 Μαρτίου, πριν τη Σύνοδο κορυφής της Ε.Ε. Η Νέα Δημοκρατία καταβάλλει κάθε προσπάθεια  για να μειώσει τη ζημιά, να προβάλει και να υποστηρίζει τα δίκαια αιτήματα της Ελλάδας». 

Φυσικά στην συνέντευξή του δεν αναφέρει ότι αμέσως μόλις βγήκε από το Προεδρικό Μέγαρο μετάνοιωσε για τα όσα ναι είπε και γι αυτό από την επόμενη ημέρα έκανε το παν για να διαψεύσει την ψευδαίσθηση που είχε μοιράσει στους πολίτες πως επιτέλους η αξιωμαστική αντιπολίτευση σοβαρεύτηκε και ανέλαβε το ρόλο της!

Επιπλέον, ο νεότευκτος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνει, για το θέμα, ότι «στη λάσπη της Ειδομένης βούλιαξε ο ψεύτικος ανθρωπισμός του κ. Τσίπρα. Τέτοιος ανθρωπισμός να μας λείπει. Δεν έχει σχέση με την αξιοπρέπεια και την πηγαία αλληλεγγύη του ελληνικού λαού». 

Που εκφράστηκε, όπως γνωρίζουμε πλέον από τον ανθρωπισμό που επέδειξαν μόνον ο Δένδιας, ο Κικίλιας κι ο Σαμαράς. Ειδικά ο τελευταίος ήξερε να τον εφαρμόζει, διά του γκλοπ και των αστυνομικών επιχειρήσεων Ξένιος Ζευς! 

Ερωτηθείς για τα ζητήματα της Δικαιοσύνης, ο Κούλης μας αναφέρει ότι, «η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει αναπτύξει  ένα πολύ επικίνδυνο καρκίνωμα, που διαχέεται επιθετικά στις λειτουργίες του κράτους, των ανεξάρτητων θεσμών, της Δικαιοσύνης. Δεν θα τους επιτρέψουμε αυτή την εκτροπή. Να το γνωρίζουν καλά. Τονίζω επίσης, για το πολύ σοβαρό θέμα που προέκυψε με τον κ. Παπαγγελόπουλο, ότι η αλήθεια θα λάμψει και η ευθύνη θα πληρωθεί». 

Και να σκεφθεί κανείς ότι ο Υπ. Δικαιοσύνης δεν προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ. Φανταστείτε και να προήρχετο, το τι θα άκουε ο άνθρωπος!

Ακόμη, ο Κούλης επαναλαμβάνει την απόφασή του, μόλις η Νέα Δημοκρατία κερδίσει τις εκλογές, (αν ποτέ) να συστήσει εξεταστική των πραγμάτων επιτροπή, που θα διερευνήσει τα πεπραγμένα της Ζήμενς, ή όχι μήπως; Και της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, την περίοδο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2015. 

«Το οφείλουμε σ’ ένα λαό, που εξαπατήθηκε και πληρώνει βαρύ τίμημα στη ζωή του από την ανικανότητα και την  αναξιοπιστία του κ. Τσίπρα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο νεότευκτός Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς