Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Μέχρι το χάραμα το γλέντι Αλληλεγγύης στο Νότο



Το γλέντι αλληλεγγύης άναψε και ο εξ αριστερών αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ μαζί με τον βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ δίνουν εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίου χορευτικών ικανότητων. Ωστόσο, μόνον ο πρωτός, που σέρνει το χορό,  το απέκτησε, ενώ ο δεύτερος έτυχε οδοντοτεχνικής προσφοράς! Μάλλον πιο τυχερός στάθηκε...


Τυχεροί τριάντα Πατρινοί που τους έτυχαν αξιόλογα δώρα, προσφορά πατραϊκών επιχειρήσεων, τα οποία κληρώθηκαν από τους διοργανωτές

Με μεγάλη συμμετοχή φίλων και αλληλέγγυων, ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 6 Μαρτίου το γλέντι που είχαν οργανώσει τα μέλη του Νοτίου Διαμερίσματος  στο Κεφαλόβρυσο, το Σάββατο βράδυ της 5 Μαρτίου 2016, για την ενίσχυση της δομής Αλληλεγγύης που λειτουργεί στο Νότιο Διαμέρισμα Πάτρας.
Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκε πλήθος Πατρινών, ενώ αισθητή ήταν η  συμμετοχή παραγόντων της κοινωνικής και πολιτικής ζωής της περιοχής.
Με εξαίρετη λαϊκή ορχήστρα, που ξεσήκωσε τους συμμετέχοντες, ο χορός άναψε και κρατήθηκε μέχρι αργά και με ουσιαστική συμβολή ατόμων από κάθε ηλικία!

Μεταξύ των παρευρισκομένων  διακρίναμε τους βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Α. Ριζούλη και Κ. Σπαρτινό, τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «ΡΑΠ Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη», Ουρανία Μπίρμπα και Ηλ. Γρηγόρη, τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγωνιζόμενοι Πολίτες» Ανδρ. Παναγιωτόπουλο.

Και οι... πειρατές παρόντες!
Επίσης  τον υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιώργο Γιαννόπουλο, τον αντιπρόεδρο του ΕΟΠΥΥ Τάκη Γεωργακόπουλο, τον Διοικητή του ΠΕΑΚ Κώστα Κόντη, τον Συντονιστή της ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλη Σιδηρόπουλο, τους Ανδρ. Βγενόπουλο, Ανδρ. Αθανασόπουλο, Λάμπρο Γιαννόπουλο αλληλέγγυες ψυχές της Κίνησης Υπεράσπισης Προσφύγων και Μεταναστών, με αξιόλογη συμβολής τους στο αντιρατσιστικό Κίνημα, τον Μανώλη Κίτσο επικεφαλής της Οργάνωσης Μελών Ανατολικού Διαμερίσματος ΣΥΡΙΖΑ, τον αειθαλή Γιάννη Καλλίτση του Νοτίου, έτερους συντονιστές  κα.π.  
Στους λαχειοφόρους λαχνούς που κληρώθηκαν έναντι ενός ευρώ του καθενός, περιλαμβάνονταν τριάντα αξιόλογα δώρα, για τους αντίστοιχους τυχερούς, που ήσαν προσφορές καταστημάτων της πόλης και συμπεριελάμβαναν από ταξιδιωτικά διήμερα έως συσκευές μεγάλης αξίας και δωρεάν οδοντοτεχική εργασία  ή καθαρισμό προσώπου για τις κυρίες κ.ο.κ.
Ως προς την οδοντοτεχνική προσφορά, ένας των τυχερών ήταν και ο βουλευτής Αχαΐας Α. Ριζούλης, ο οποίος την αποδέχθηκε ασμένως μιας και όπως είπε κατ' ιδίαν «ακόμη διατηρώ κάποια δόντια». Που θα τα χρησιμοποιήσει κοινοβουλευτικώς δεν διευκρίνισε! 

 



































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς