Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Κι η Φώφη απορεί που σκορπούν σαν του λαγού τα παιδιά!



Παιδιά, προσοχή, μπροστά σας είναι το καπάκι. Μην τυχόν και υποχωρήσει και εξαφανιστείτε στο κενό. Και τότε θα ψάχνει ματαίως η Φώφη! Αν και όπως πάτε, θα εξαφανιστούν οι εργαζόμενοι μπροστά από τα Γραφεία...
 
Η ΠΑΣΚΕ, παράταξη του ΠΑΣΟΚ, με πλειοψηφία(;) στο ΕΚ Πατρών, σύρεται  στο... ταρατατζούμ του Πελετίδη!


Κάποτε στην Αχαΐα λέγαμε πως και γάιδαρο να βάψει πράσινο το ΠΑΣΟΚ θα βγει βουλευτής του. Στα σημερινά χρόνια και με την κατρακύλα που έχει πάρει, τα στελέχη του σκορπούν σαςν του λαγού τα παιδιά!
Υποτίθεται ότι στο ΕΚΠ, η ΠΑΣΚΕ, συνδικαλιστική παράταξη του ΠΑΣΟΚ, πήρε πλειοψηφία στις πρόσφατες εκλογές. Αμ, δε. Την πλειοψηφία την έχει ο... Κώστας Πελετίδης, αφού το δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο πήρε απόφαση συμμετοχής στη φιέστα του ΚΚΕ, υπό τον φόβο πως θα κατηγορηθεί από το ΠΑΜΕ του ΚΚΕ, ως αντίθετο με το λαϊκό αίσθημα. Γι αυτό μετέχει στο... ταρατατζούμ!
Προβλέπω στην επόμενη εργατοϋπαλληλική συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς να πέφτει γραμμή από την ΠΑΣΚΕ για πλατεία Γεωργίου!  Για βουλευτικά ψηφοδέλτια μην με ρωτάτε. Είναι ακόμη ανολοκλήρωτες οι διεργασίες, που διεξάγονται στο εργατικό προστσές!
Διαβάστε την ανακοίνωση-συμμετοχής που εξέδωσε, η Διοίκηση του ΕΚ Πατρών, η οποία ελέγχεται από την ΠΑΣΚΕ της Φώφης και μην αναλογιστείτε τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε!
Η ανακοίνωση-συμμετοχή της ΠΑΣΚΕ Πάτρας
«Το Ε.Κ.Π. στηρίζει την πρωτοβουλία του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας για αγώνα ενάντια στην ανεργία που μαστίζει τη χώρα μας και έχει χτυπήσει την πόρτα σε χιλιάδες λαϊκές οικογένειες.
          Στηρίζουμε την πορεία Πάτρα – Αθήνα ενάντια στην ανεργία και συμμετέχουμε στη μεγάλη διαδήλωση – συναυλία  εργαζομένων ανέργων και νεολαίας την Κυριακή 10 Απρίλη στο Σύνταγμα στις 6 μ.μ.
          Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στην πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ η οποία όπως και οι προηγούμενες τσακίζει ακόμα περισσότερο τους μισθούς μας, τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης, το δικαίωμά μας στην σύνταξη,  τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.  Κάνει λάστιχο τις εργασιακές σχέσεις, φέρνει οδοστρωτήρα μέτρων που δεν αφήνουν καμία λαϊκή οικογένεια στο απυρόβλητο.  Καταδικάζει στην ανεργία, στη μισή δουλειά στα διάφορα προγράμματα ψευτοκατάρτιση, στα προγράμματα ανακύκλωσης της ανεργίας εξασφαλίζοντας για τους μεγάλους μονοπωλιακούς ομίλους και το κεφάλαιο, στρατιές στάμπα και ανασφάλιστων εργατών.
          Το ζήτημα της ανεργίας και η διεκδίκηση άμεσων μέτρων προστασίας και στήριξη των ανέργων που να καλύπτουν το σύνολο των αναγκών σήμερα αφορά και τους ανέργους αλλά και τους εργαζόμενους.
          Καλούμε τα σωματεία μέλη μας να πάρουν μέρος σε αυτήν την πρωτοβουλία.  Να ενημερώσουν  τα μέλη τους σε κάθε χώρο δουλείας, να οργανώσουν τη συμμετοχή τους, να στηρίξουν με κάθε τρόπο και μέσο αυτή την πρωτοβουλία.
Απαιτούμε – διεκδικούμε:
·        Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους με πλήρη δικαιώματα
·        Επίδομα ανεργίας σε όλους τους ανέργους χωρίς όρους και προϋποθέσεις και για όσο καιρό διαρκεί η ανεργία
·        Επίδομα ανεργίας 600 ευρώ
·        Πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους τους ανέργους και τις οικογένειές τους
·        Επαναφορά ΣΣΕ, του κατώτερου μισθού στα 751 ευρώ, της 13ης και 14ης σύνταξης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς