Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Την ερχόμενη Πέμπτη κληρώνει για χώρο προσφύγων!



Προσέχτε τι γράφει το παλκάτ. Είναι από την συγκέντρωση μισαλλοδοξίας που έγινε στη λιμενική πύλη της Πάτρας, πριν κάμποσα χρόνια, ώστε «το όνειρο του μετανάστη να μην γίνει εφιάλτης» για τους καλομαθημένους στα πίπουλα Πατρινούς του Συλλόγου «ΕΑΛΩ Η ΠΟΛΙΣ». Στο μικρόφωνο εικονίζεται ο δήμαρχος Φούρας με τις ευλογίες του ΠΑΣΟΚ, που τώρα με τα αχουγιάγματα των Πατρινών καλλιεργεί τριανταφυλλιές. Τέτοιες στιγμές απαξίωσης της ανθρωπιάς κινδυνεύουμε να τις δούμε να αναβιώνουνκαι πάλι. Ο μικρός ρατσιστής φωλιάζει στις ψυχές κάποιων ανθρώπων. Και ξεπετιέται στη ανάλογη ώρα. Να μην επιτρέψουμε να εκδηλωθεί από τους αυτοδιοικητικούς άρχοντες (τρομάρα να τους έρθει, που είναι ανάξιοι για τέτοιο τίτλο!), που θα συνέλθουν την ερχ. Πέμπτη, για να αποφασίσουν να δώσουν χώρο σε κατατρεγμένους ανθρώπους...!

Πραγματοποιείται η νέα σύσκεψη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για τους χώρους προσωρινής στέγασης προσφύγων

...Κι ωστόσο ο νέος Αινίας με τον πατέρα στους ώμους,
αφού εδώ ξεχνούν τον Θεό των αρχ. Ελλήνων,
τον φιλόξενο Δία,  έχει δρόμο ακόμη!


Την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016 και ώρα 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η νέα σύσκεψη που έχει προγραμματίσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σχετικά με την αναζήτηση κατάλληλων χώρων για την κάλυψη έκτακτων αναγκών προσωρινής στέγασης προσφύγων.
Στη σύσκεψη, η οποία γίνεται, όπως άλλωστε είχε συμφωνηθεί και στην πρώτη συνάντηση της περασμένης Δευτέρας, έχουν προσκληθεί όλοι οι Δήμαρχοι της Δυτικής Ελλάδας, καθώς και οι εκπρόσωποι των ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και Αιτωλοακαρνανίας και θα γίνει στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς