Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

(Βίντεο) Ο Gameel Al-Batouti ενέπνευσε την επίθεση!

Φωτογραφία αρχείου, από την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου.


Δύο χρόνια  πριν την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους, αεροσκάφος της Egypt Air συνετρίβη σε πτήση από το Λος Άντζελες, στο Κάιρο, παρασύροντας στο θάνατο  217 ανθρώπους!



Η πράξη ενός Αιγυπτίου πιλότος ήταν η αιτία για την έμπνευση των σχεδίων που οδήγησαν τον Μπι Λάντεν στην αιματηρή επίθεσυ κατά του Παγκοσμίου Κέντρου Εμπορίου των ΗΠΑ στις 11 Σεπτέμβρη.

Η τρομοκρατική οργάνωση Αλ Κάιντα, σε άρθρο της  σε εβδομαδιαίο περιοδικό ισχυρίζεται πως ο Οσάμα Μπιν Λάντεν εμπνεύστηκε τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου από τον εν λόγω Αιγύπτιο πιλότο.

Δύο χρόνια περίπου πριν από την τρομοκρατική επίθεση στους Δίδυμους Πύργους, ένα αεροσκάφος της Egypt Air συνετρίβη κατά τη διάρκεια πτήσης από το Λος Άντζελες, με προορισμό το Κάιρο, παρασύροντας στο θάνατο  217 ανθρώπους.

Οι αιγυπτιακές αρχές απέδωσαν την συντριβή του αεροπλάνου σε μηχανική βλάβη. Αλλά οι αμερικανοί ερευνητές αποκάλυψαν πως ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους, ο Gameel Al-Batouti το “έριξε” εσκεμμένα.

Όπως αποκαλύπτει η τρομοκρατική οργάνωση, ο Οσάμα Μπιν Λάντεν όταν το πληροφορήθηκε αναρωτήθηκε: «Γιατί δεν το έριξε σε κάποιο κτήριο;». Και κάπως έτσι άρχισαν να σχεδιάζονται στο μυαλό του οι τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

Πηγή: The Independent

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς