Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Διαψεύδει ότι θέλει κέντρο προσφύγων ο δήμαρχος Δέλτα

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ για το hot spot τον Γιάννη Μπαλάφα ο Δήμαρχος Δέλτα!
Ο Δήμαρχος Δέλτα, Ευθύμιος Φωτόπουλος, διαψεύδει τον Υφυπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιάννη Μπαλάφα, κάνοντας λόγο για «διαρροές», «μη κατανόηση» ή... «σκόπιμη μη κατανόηση», απαντώντας στο επίσημο δελτίο Τύπου του ΥΠ.ΕΣ.Δ.Α., που δημοσίευσε το epoli.gr και αναδημοσιεύτηκε στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, όπως και στο Istologio G. Mosxou.

Αναλυτικότερα, υποστηρίζει τα παρακάτω:

 
«Εάν η επίσκεψή μου στον Υφυπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιάννη Μπαλάφα, προκειμένου να ενημερωθώ μιας και οι αρμόδιοι υπουργοί απαξίωσαν να το κάνουν, εκλαμβάνεται ότι θέλουμε να γίνει το κέντρο μετεγκατάστασης στα Διαβατά, τότε ο διαρρέων δεν κατάλαβε ή έκανε πως δεν κατάλαβε. 

Με διαρροές δε λύνονται τέτοια θέματα. Οι τακτικές αυτές είναι γνωστές. Αλλά δεν περνάνε πια. Λυπάμαι πολύ για το επίπεδο. 

Την απάντηση για το εάν θέλουμε ή όχι να γίνει το κέντρο στα Διαβατά, θα τη δώσει αύριο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δέλτα.

Ευθύμιος Φωτόπουλος, Δήμαρχος Δέλτα».

____________
Σχόλιο του Istologiou: Κρίμα και σχολιάζαμε χθες, πως επιτέλους βρέθηκε και ένας δήμαρχος να διασώσει την τιμή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Αλλά φευ, ματαίως πιστέψαμε, δυστυχώς!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς