Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Απίστευτο κι όμως αληθινό, η κα Σταυρούλα ανακοινώνει





Απίστευτο κι όμως αληθινό, η κυρία Σταυρούλα ανακοινώνει, με αφορμή την συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη για το Ασφαλιστικό, ότι: 


"Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας Χαιρετίζει τη Μεγαλειώδη Απεργιακή Συγκέντρωση της Εργατικής Τάξης που πραγματοποιήθηκε σήμερα!!!

Όλοι Μαζί, Ενωμένοι, Συλλογικά, Αλληλέγγυα, Εργαζόμενοι, Ελεύθεροι Επαγγελματίες, Αυτοαπασχολούμενοι, Αγρότες,  Συνταξιούχοι, Άνεργοι, στείλαμε ένα ηχηρό μήνυμα ότι το Έκτρωμα του Ασφαλιστικού δεν θα περάσει!!!

Βασικό μας σύνθημα «ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΒΙΩΣΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ, ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΝΙΕΣ».

Ο Αγώνας που δίνουμε είναι μακρύς και δύσκολος.

Γι’ αυτό η ενότητα όλων των εργαζομένων και η συστράτευση σ’ αυτόν τον κοινό Αγώνα είναι προαπαιτούμενα ώστε να ισχυροποιηθεί η δύναμή μας, στη διεκδίκηση των κοινών μας αιτημάτων.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!!!"


Και το ανέκδοτο με το λαό και τη χελώνα 

Αυτά για να μην νομίζεται πως το ΕΚΠ υπνωτεί! Μπορεί επί πέντε χρόνια να μην είχε βγάλει μιλιά, τώρα όμως με κυβέρνηση Τσίπρα, από ανακοινώσεις... σκίζει!

Και με την ευκαιρία δεν μπορούσα να μη θυμηθώ το ανέκδοτο με το λαγό που τον κυνηγούσε ο κυνηγός να τον τυφεκίσει και κει που βρήκε μία τρύπα να βάλει το κεφάλι του να το προφυλάξει από τα σκάγια,  πήγε μία χελώνα και του έκανε... κολλητήρι. Οπότε και ο λαγός δεν άντεξε κι οπώς είχε το κεφάλι στην τρύπα και δεν κουνιότανε να μη γίνει αντιληπτός, λέει στη χελώνα: Τι να σου κάνω τώρα έτσι που με βρήκες στριμωγμένο: Τώρα γάμα κι εσύ χελώνα!    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς