Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Τον... έκαψε τον Μαζιώτη, χωρίς να προλάβει να τον σώσει




Πρόλαβαν απόδρασή του με ελικόπτερο!


Για άλλη μια φορά ελικόπτερο είχε βάλει ρότα για τις φυλακές Κορυδαλλού αλλά αυτή τη φορά φαίνεται ότι απέτυχε πριν ακόμα φθάσει εκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες στόχος ήταν η απόδραση του Νίκου Μαζιώτη και δράστης της πειρατείας του ελικοπτέρου η σύντροφος του Πόλα Ρούπα.


Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής όταν το ελικόπτερο είχε ξεκινήσει από πολυτελές ξενοδοχείο της Ερμιονίδας αλλά προσγειώθηκε τελικά στην περιοχή των Ερυθρών, κοντά στη Θήβα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, κατά τη διάρκεια της πτήσης η επιβάτης επιχείρησε, αρχικά με την απειλή όπλου και στη συνέχεια με πυροβολισμούς, να εξαναγκάσει τον πιλότο να αλλάξει την προγραμματισμένη πορεία προς το Λεκανοπέδιο Αττικής.


Στην προσπάθεια του κυβερνήτη να αφοπλίσει την επιβάτιδα, αυτή πυροβόλησε, ενώ ακολούθησε πάλη μεταξύ τους, με συνέπεια την απώλεια ελέγχου του ελικοπτέρου αλλά και την σταδιακή απώλεια ύψους. Τελικά, κατόπιν προσπαθειών του κυβερνήτη αποφεύχθηκε η πρόσκρουση στο έδαφος και το ελικόπτερο προσγειώθηκε σε μη κατοικημένη ορεινή περιοχή, μεταξύ των χωριών Πλαταιών και Ερυθρών.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ενώ έχουν ενημερωθεί και οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Τις τελευταίες εβδομάδες είναι σε εξέλιξη η δίκη για τις ενέργειες της δεύτερης φάσης του Επαναστατικού Αγώνα, δηλαδή την περίοδο της φυγής του Ν. Μαζιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς