Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Αμαυρώθηκε από κουκουλοφόρους το δημοτικό συμβούλιο

Φωτογραφικό στιγμιότυπο από το δημοτικό συμβούλιο Βόλου, κατά την επίθεση κουκουλοφόρων...

Νεαροί μπήκαν στην αίθουσα και επιτέθηκαν σε Περιφερειακό Σύμβουλο, στέλεχος της ΧΑ, που παρακολουθούσε τη συνεδρίαση!


Το παράδειγμα το έδωσε αρχικά ο εκπεσών δήμαρχος Μπέος, όταν καλούσε τις ορδές των χουλιγκάνων για να φιμώσει την αντιπολίτευση. Πρόσφατο, εδώ και λίγους μήνες, το συμβάν με δημοτικό σύμβουλο. Ανάλογος τραμπουκισμός κατά συμβούλων της αντιπολίτευσης, έχει καταγγελθεί προσφάτως και στην Πάτρα, όταν ομάδα δημοτικών συμβούλων Πατρέων, εγκάλεσε τον δήμαρχο Πελετίδη. 

Τώρα πάλι, νέο συμβάν από... αράθυμους νεαρούς εκτυλίχθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, κατά περιφερειακού συμβούλου, προσκείμενου στην φασιστική ΧΑ, όπου εκφυλίζοντας την αντιρατσιστική ναντίληψη, την μετέτρεψαν σε ανοικτό ντραμπουκισμό, δικαιώνοντας και ηρωποιώντας τους προσκείμενους στον ναζιστικό χώρ.

Το ρεπορτάζ είναι από το magnesianews.gr και διαβάστε το:
 
"Απότομα διακόπηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, με μοναδικό θέμα συζήτησης, τη δημιουργία στην πόλη, Κέντρου Φιλοξενίας Μεταναστών, όταν περίπου επτά νεαροί που φορούσαν κουκούλες, μπήκαν στην αίθουσα και επιτέθηκαν στο στέλεχος της Χ.Α. και Περιφερειακό Σύμβουλο, Αρτέμη Καλούτσα, που παρακολουθούσε τη συνεδρίαση. 



Οι νεαροί επιτέθηκαν κατά του Αρτ. Καλούτσα, τον οποίο χτύπησαν στο πρόσωπο, τον έριξαν κάτω και τον κλωτσούσαν.

Άμεσα επενέβησαν Δημοτικοί Σύμβουλοι και ορισμένοι από τους κατοίκους που παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση και τους απομάκρυναν, ενώ ο Περιφερειακός Σύμβουλος της «Χρυσής Αυγής» αποχώρησε αιμόφυρτος από την αίθουσα! 
Ορισμένοι καταδίωξαν τους νεαρούς μέχρι την έξοδο του Δημαρχείου, ενώ αποχωρώντας φώναξαν το σύνθημα «φασίστες, κουφάλες, έρχονται κρεμάλες», ενώ η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου διακόπηκε για περίπου 30 λεπτά της ώρας. 

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και ο Βουλευτής της Χ.Α., Παναγιώτης Ηλιόπουλος, που αποχώρησε νωρίτερα και δε βρισκόταν στην αίθουσα στη διάρκεια του επεισοδίου, ενώ είχε αποχωρήσει και ο σε αργία Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος. 

Μετά το επεισόδιο, ο Αντιδήμαρχος Δημ. Πέγιος και δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας επιτέθηκαν κατά του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Κώστα Γαργάλα, τον οποίο κατηγόρησαν ότι έφερε τους κουκουλοφόρους, με τον δεύτερο να κάνει λόγο για προβοκάτσια.

Με τη λήξη της συνεδρίασης και μετά από πρόταση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργου Μουλά, αποφασίστηκε, κατά πλειοψηφία, να κατατεθεί μήνυση σε βάρος των νεαρών που δημιούργησαν το επεισόδιο στο Δημοτικό Συμβούλιο". 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς