Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Λαιστρυγόνες στράφηκαν κατά Καρναβάλου κι εσείς...



Κ. Πελετίδης (δεύτερος δεξιά) με το Καρναβαλικό Συνεργείο του Πετρωτού! Τους διαβεβαίωσε ίτι θα παλέψει με όλα τα στοιχειά της φύσης!


Κι ο Δήμαρχος Πατρέων, ούτε μία, μα ούτε μία νύξη δεν άφησε ως πολεμική κατά της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ!


Και πάλι Πελετίδης στο Καρναβαλικό κλπ.
«Όσοι κάνουν «πόλεμο» ανησυχώντας δήθεν για το καλό του Καρναβαλιού και την επιτυχία του, θα μείνουν με τις ανησυχίες τους», κατέληγε το βαρύγδουπο ανακοινωθέν, καταλαγιάζοντας τις απορίες που είχαν δημιουργηθεί μετά το έκτακτό ανακοινωθέν του Δήμου Πατρέων περί πορείας του Δημάρχου έως το Καρναβαλικό Συνεργείο, μισή ώρα με τας πόδια από το κέντρο της Πάτρας!

Άρα είχε δίκιο ο Δήμαρχος Πατρέων που ήθελε να φωτογραφηθεί με τα καρναβαλικά δαιμόνια κι ας επιμένουν οι… άσπονδοι φίλοι, ότι αυτά είναι δυσυδαιμονίες!

Για προσέξτε εδώ ο Δήμαρχος Πατρέων παλεύει με  Κύκλωπες και Λαιστρυγόνες και σεις ξύνετε τα νύχια σας. Εγερθείτε. «Το κακό παραμονεύει και τη χώρα υπονομεύει»! Εκτός και το φυλάτε για να το χορέψετε σε καρναβαλικούς ρυθμούς, λίγο αντεργκράουντ βέβαια, και έξω από το κομμουνιστικό είθισται, αλλά δεν πειράζει, οι μέρες επιτρέπουν τις… παρασπονδίες.

Διαβάστε λοιπόν την ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων, με πατραϊκό χρώμα, αυτή τη φορά, κατά την γνώμη του διαχειριστή:

Και δώστου Πελετίδης στο Συνεργείο!
Η ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων

«Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου- Καρναβάλι Πάτρας Νίκος Χρυσοβιτσάνος και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Βασίλης Θωμόπουλος, συναντήθηκαν σήμερα το πρωί με τους εργαζόμενους και τον επικεφαλής του Καρναβαλικού Συνεργείου.

Από την ενημέρωση προέκυψε, ότι οι εργαζόμενοι με την υψηλή τους τεχνική κατάρτιση, συνέβαλαν και θα συνεχίζουν να συμβάλουν, στην επιτυχία των καρναβαλικών εκδηλώσεων, με τις κατασκευές τους.

Τα οικονομικά εμπόδια που είχαν συσσωρευτεί τα προηγούμενα χρόνια, θα τα βάλουμε σε πορεία επίλυσης –τόνισε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος- ώστε απρόσκοπτα οι εργαζόμενοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Όσοι ανησυχούν πραγματικά για το Καρναβάλι να μείνουν ήσυχοι, ότι το Καρναβάλι θα εξελιχτεί και θα ολοκληρωθεί όπως πρέπει. Όσοι κάνουν «πόλεμο» ανησυχώντας δήθεν για το καλό του Καρναβαλιού και την επιτυχία του, θα μείνουν με τις ανησυχίες τους –κατέληξε ο Δήμαρχος».


Να και άλλη μία φωτογραφία από εργαζόμενο!
Να του ασκηθεί κριτική!

Να λοιπόν. Εδώ ολόκληρος δήμαρχος Πατρέων διοργάνωσε μίνι καρναβαλική φιέστα για να τον προσέξουμε, επικαλέσθηκε φοβίες και υποχθόνιους εχθρούς και σεις… ψυρίζετε την… μαϊμού;

Αν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να του ασκηθεί συντροφική κριτική του… αμελέστατου δημάρχου Πατρέων, είναι αυτό την υποστολής των σοσιαλιστικών αντανακλαστικών, που επέδειξε κατά την αποδοχή του ως άνω ενημερωτικού δελτίου.

Ούτε μία, μα ούτε μία νύξη δεν υπάρχει ως πολεμική κατά της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ! Αυτό και εάν δεν είναι απεμπόληση σοσιαλιστικού βολονταρισμού!    

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: 

Και μετά σου λένε ότι είχε άδικο ο Κώστας Σπαρτινός...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς