Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Πορεία διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ με Πελετίδη επικεφαλής

Στην κεφαλή της πορείας του ΠΑΜΕ ο δήμαρχος Πατρέων Κ. Πελετίδης με τον ένα από τους συμβούλους του και δύο από τους αντιδημάρχους του!



Συμβατική συγκέντρωση και πορεία της συνδικαλιστικής παράταξης στο κέντρο της Πάτρας



Συγκέντρωση αξιοπρόσεχτη πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ στην πλ. Γεωργίου, όπου σύμφωνα με παρατηρητές, τα συμπεράσματά τους ήταν αντιφατικά, αφού άλλη την θεώρησαν ως συνηθισμένου όγκου με αυτήν που πάντα πραγματοποιεί το ΠΑΜΕ σε αυτόν τον χώρο, ενώ άλλοι την χαρακτήρισαν συμβατική, για την ημέρα, καθώς αναμένονταν πολύ περισσότεροι να… μαγνητιστούν από τον ακραία εργατίστικο λόγο της προσκείμενης στο ΚΚΕ συνδικαλιστικής παράταξης.



Εάν όμως θέλουμε να κάνουμε συγκρίσεις με την συγκέντρωση και πορεία του εργατοϋπαλληλικού κέντρου, ίσως ένα μέτρο να είναι και αυτό της συμμετοχής των αγροτών και των τρακτέρ τους, που προηγήθηκαν και στις δύο πορείες.  



Την ώρα που τα τρακτέρ επικεφαλής της πορείας του ΕΚΠ βρίσκονταν στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου, αντίστοιχα στο άνω μέρος της πλατείας εισήρχετο το μπλογκ του ΠΑΜΕ, με πρωτοπορία δύο (2) τρακτέρ.



ΣΕ ερώτηση του διαχειριστή: Αυτά μόνον είναι τα τρακτέρ που συμμετέχουν στην πορεία;



Η απάντηση ήρθε αφελέστατη, καθώς το ερώτημα εννοούσε ενδεχόμενη αποχή των αγροτών, γι αυτό κρίθηκε αναγκαίο από τον ερωτώμενο προ του μπλογκ του ΠΑΜΕ, να δοθεί η… αποστομωτική απάντηση:



«Όχι, δεν τα βλέπεις, που είναι από κάτω;».



Στο κάτω μέρος της πλατείας, δηλαδή. Κι εννοούσε αυτά που προπορεύονταν της πορεία του ΕΚΠ!    



Κατά τ’ άλλα, της πορείας του ΠΑΜΕ ηγούνταν κάτω από το πανό του, ο δήμαρχος Πατρέων, οι αντιδήμαρχοι και σύμβουλοι του Δημάρχου.  




Πίσω ακριβώς ακολουθούσε πανό συνδικαλιστικού σωματείου και μετά δεύτερο πανό της συνδικαλιστικής παράταξης και πιο πίσω διαδηλωτές και σωματεία προσκείμενα στο ΠΑΜΕ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
Τρακτερο-οπισθοδρομία από την εργατική τάξη! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς