Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Γονυκλινής ακτιβισμός απ' τον κόκκινο Δήμαρχο Πατρέων!


Μάλλον θα σκέφτεται τους τόκους από το δάνειο που έδωσε στην δεξιά εφημερίδα!



Θα δώσει συνέντευξη αύριο από τα γραφεία της ΕΣΗΕΠΗΝ, ερώτημα παραμένει εάν θα αναφερθεί στην δανειοδότηση Δεξιάς εφημερίδας από τον Δήμο!

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ

Αναμένεται να γίνει και τούτο στην Πάτρα, από το δήμαρχο Πελετίδη και να δούμε ποιον άλλο… ακτιβισμό θα συναντήσουμε στο επόμενο διάστημα από τον απρόβλεπτο κόκκινο Δήμαρχο.   

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης θα παραχωρήσει αύριο Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα της ΕΣΗΕΠΗΝ (Μαιζώνος 200) συνέντευξη Τύπου με θέμα τον Δημόσιο Απολογισμό της Δημοτικής Αρχής.

Με την ευκαιρία υπενθυμίζεται ότι, με όρους χολυγουντιανούς χαρακτήρισε τον Δήμαρχο Πατρέων Κ. Πελετίδη, ο επικεφαλής της παράταξης ΡΑΠ Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη,  ο Κώστας Σπαρτινός, ο και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα, κατά την συνέλευση της παράταξης λέγοντας: «Είναι ο πιο πολυφωτογραφημένος δήμαρχος, καθώς δείχνουν τα καθημερινά δελτία με οπωσδήποτε φωτογραφία του, που στέλνονται από γραφείο του Περισσού! 

Ούτε αστέρας του Χόλυγουντ να ήταν», σχολίασε! 

Κι ακόμη αναφερόμενος στα Δελτία Τύπου που εκδίδονται από το Γραφείο του Δήμου Πατρέων είπε: «Είναι γνωστό ότι ακόμη και ανακοίνωση για να βγάλει το γραφείο του πρέπει να πάρει το ΟΚ από τον Περισσό»!

Αυτά αναφέρθηκαν στις 24-1-2015 το μεσημέρι, ημέρα Κυριακή στο καφέ Αλάμπρα που πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση της δημοτικής παράταξης της αριστεράς στην Πάτρα και στη συνέχεια η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Και επειδή η παραδοξότητα του να διαθέτεις ολόκληρο δημαρχιακό μέγαρο και συμπλήρωμα αυτού σε παραδίπλα τοποθεσίες, αλλά να επιλέγεις την καρδιά της δημοσιογραφικής ενημέρωσης για να δημόσιο απολογισμό της δημοτικής Αρχής, δεν είναι κάτι που περνά απαρατήρητο, γι αυτό θα πω την κακία μου.

Μήπως αυτή η... γονυκλισία οφείλεται στη λερωμένη φωλιά του δημάρχου, από κείνα τα 30 χιλιάρικα του Οργανισμού που αποκάλυψαν τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ όταν τα έστειλε «κατά λάθος» όπως λέει, σε καιρό οικονομικής ανάγκης του Δήμου, στην εφημερίδα Πελοπόννησος, ναυαρχίδα της Δεξιάς στην Πάτρα και συμφώνησε να του τα επιστρέψει υπό τύπον δανείου σε άτοκες δόσεις; Λέω, χωρίς να εννοώ κάτι παραπάνω. 

Γιατί άντε να μιλάει για χρηστή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου και παράλληλα να δανειοδοτεί την ναυαρχίδα της Δεξιάς στην Πάτρα!
Τα συμπεράσματα δικά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς